Saç Şekillendiriciler Remington pearl s9500 düzleştirici kullananlar

uzun araştırmalar sonucu bende pearl aldım,daha önce düzleştirici diye kütük kullanıyormuşum ,düzleştirmeyi geçtim ,bukleyi bile braunun maşasından güzel
yapıyor,bilsem direk bunu alırdım,braunun maşasına verdiğim paraya yazık oldu diyebilirim,çünkü bu düzleştirici tek başına yeterli,saçlarımı düzleştirken hafiften içe doğru çevirdiğimde ,aynı fön çekilmiş gibi oluyo,ben çok beğendim .

merhabalar bende bu urunu yenı aldım ve içinden elektrik sesi gibi bir ses geliyor normal mıdır

Kesinlikle katılıyorum banada s9500 yanında hediye maşa verildi ama düzleştirici ile daha doğal ve kolay bukle yapılıyor. Ve düzleştirici kullanımında en sevmediğim şey saçların odun gibi uçlarının kaskatı durmasıdır ama benim saçlarım gayet fönlü gibi ahenk le dans ediyor.

Uzun süredir forumu takip ediyorum mesajları okuyup geçiyordum ama üye olmaya fırsatım olmamıştı.

Soru sormak vesilesi ile foruma üye oldum. 2 gün önce remington 9500 aldım. Ama fişe takınca bir cızırtı sesi geliyor. Sizde de aynı şey oluyor mu arkadaşlar. Bir kaç topikte bu soru sorulmuş ama cevaplayan olmamış yıllardır.

Sorunuza cvb buldunuzmu merak ettim.bende 9500 almayı planlıyorum onerirmisiniz? Fiyatları nedir acaba

Sorunuza cvb buldunuzmu merak ettim.bende 9500 almayı planlıyorum onerirmisiniz? Fiyatları nedir acaba

Soruma cevap bulamadim. Hepsiburadadan almıştım 9500'ü. Ürün hasarlı diye iade ettim. Daha sonra Braun 7 Sensocare aldım. Gayet memnunum şimdilik

Arkadaşlar 11 Ocak 2018 en güncel şekilde yazıyorum daha önce kullandigim duzlestirici Arçelikti üniversitede almıştım 8 yılı var ve acayip memnundum oğlumun vura vura bozması ile hemen yeni bi arayis içerisine girdim çünkü Almanyada yaşıyorum ve burda yaptırma olasılığı düşük ve çok pahalı..Buraya yazıp üye olmamın en büyük sebebi benimde her konuda sorular sormam ve öneri almamdır:) Araştırmalarım sonucu braun baybliss , phlips gibi markalar önerdiler ama satıcı bayan bile onlar daha pahalı olmasına rağmen Remington önerdi.. Bende remington 9500 aldım ve bayıldım saçlarımı ipek gibi yaptı ve uzun saçlarımı 190 derecede 15 dakikada duzlestirdi.. ayrıca diğer bozulan makinem dümdüz yapıyordu fakat elektrikleniyordu bunda zerresi olmadı, bozulanda 185 te yaptığımda bile sonrasında saçlarım azcik yanık gibi kokardı ama bunda hiçç öyle bişey yaşamadım yani anlayacağınız değiştirmekte geç bile kalmışım , ciddi anlamda tavsiyemdir :)

konuyu hortlatıcam ama bende sipariş verdim s9500 saçlarım seyrek ince telli ve kuru bi yapıya sahip bakalım memnun kalacak mıyım düşüncelerimi yazarım deneyince

Tatlım ben de almak istiyorum fakat media markta falan bulamadım. Trendyoldan almak istiyorum ama diyelim ki bozuldu nereye göndericem servis olarak. Yani servis dediğin yer tam olarak neresi oluyor nereye gitmek nereye başvurmam gerekiyor?

Garantiye gonderdim aninda yenisi ile degistirdiler servis supermis
Tatlım bende almak istiyorum ama media markta falan bulamadım. Trendyoldan almak istiyorum ama diyelim ki bozuldu nereye göndericem servis olarak. Yani servis dediğin yer tam olarak neresi oluyor nereye gitmek nereye başvurmam gerekiyor? Herhangi bir elektronik mağazası olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…