Saç Şekillendiriciler remington saç düzleştirici mi yoksa braun satin hair mi

aknzcn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
118
3
kızlar saç düzleştirici almak istiyorum ama karar veremedim sizce remington mu yoksa braun mu

bende braun es2 vardı pek memnun değildim saçlarım kaln telli çabuk bozuluyordu. arkadaşımda remington s6500 var o daha iyi yapıyor. ben remington dan memnunum ve yakın zamanda remington alacağım :)

Kızlar araştırmalarıma gore ve sizlerin yazılarına gore remington gerçekten iyi duzlestiriyormus. Sizlere birkaç sorum olucak cevaplarsaniz çok mutlu olurum. Bende philips duzlestirici var saçlarımı berbat etti. Üçüncü işlemde saç uçlarımı baya bir yıpratti ve hiç dümdüz olmadı saçlarım. Bu cihaz saç uçlarını yakıyor mu? Birde saçlar dümdüz oluyor mu yoksa kabariyor mu? Küçük çocuğum olduğu için çok sık yapamayacagim cevap verirseniz bende ona gore alicam. Bu arada saçlarım açık renk

Kızlar araştırmalarıma gore ve sizlerin yazılarına gore remington gerçekten iyi duzlestiriyormus. Sizlere birkaç sorum olucak cevaplarsaniz çok mutlu olurum. Bende philips duzlestirici var saçlarımı berbat etti. Üçüncü işlemde saç uçlarımı baya bir yıpratti ve hiç dümdüz olmadı saçlarım. Bu cihaz saç uçlarını yakıyor mu? Birde saçlar dümdüz oluyor mu yoksa kabariyor mu? Küçük çocuğum olduğu için çok sık yapamayacagim cevap verirseniz bende ona gore alicam. Bu arada saçlarım açık renk
canim sac uclarini illaki yakar ama soyle soyleyim mayis ayinda saclarimi kestrdm hemen hergun duzlestriyorm kirilma yok dumduz olup olmamasi derecrye bagli kabarma cok degl ama elseve mucizevi yag kullanabilirsn

canim sac uclarini illaki yakar ama soyle soyleyim mayis ayinda saclarimi kestrdm hemen hergun duzlestriyorm kirilma yok dumduz olup olmamasi derecrye bagli kabarma cok degl ama elseve mucizevi yag kullanabilirsn

Cevap verdiğin için çok tesekkur ederim canım. Benim duzlestiricim üçüncü yapisimda saç uçlarımı berbat etti illaki uçlarını kırıcak ama bu kadar kısa surede yapmadı anormal. Bu yüzden sormustum bu kadar kısa surede bir sıkıntı yaşadım mi diye. Birde ben kendi duzlestirimle 200 derece yaptığım halde hem tam duzlesmiyor hala dalgalı kalıyor ve felaket kabarık oluyor. Sanki hiç düzleştirmemisim gibi. Birde o kadar para verip aldım ona yanıyorum. Bu yüzden bu kadar pimpirikleniyorum yine dilim yanmasına diye. Dümdüz oluyor yanı demi? Birde bu kadar kısa sürede kırılma ya da yanma yaşamadın demi?

X