Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bişey sormak istiyorum kullananlardan. düzleştirmek yanında buklelerde elde edebilmek için ince tabanlı mı almak gerekiyor? ben geniş tabanlı almayı düşünüyorumdA, saçlarım orta kalınlıkta ve çok kıvırcık, aynı zamanda elektrikleniyorda. acil cevap lazım .
remington shine therapy s9950 internetten sipariş vermiştim dün elime geçti ve hemen kullandım harika bişeymiş.eski düzleştiricim Rowentaydı resmen işkence çekmişim bunca sene.düzleştikten 5 dk sonra bozulurdu saçıma lanet ederdim ama sonra düzleştiriciyle alakalı olabileceeği aklıma geldi değiştirdim.180 derecede kullandığım halde düzleştirdi saçımı güzelce.iyi ki değiştirmişim çoook memnunum![]()
slm.. marka adı yazabilir miyiz bilmiyorum ama hepsiburada.com dan aldım.bikaç kez daha alışveriş yapmıştım kredi kartıyla bi sorun çıkmadı.tabi kartla ödemek istemezseniz bildiğim kadarıyla nakit ödeme gibi şeyler de yapılıyor.slm bende araştırdımda remington almaya karar verdim siz internette hangi siteden aldınız acabaa güvenilirmi bide ödemeyi ne şekilde yaptınız cvp yazarsanız çok sevinirim
slm.. marka adı yazabilir miyiz bilmiyorum ama hepsiburada.com dan aldım.bikaç kez daha alışveriş yapmıştım kredi kartıyla bi sorun çıkmadı.tabi kartla ödemek istemezseniz bildiğim kadarıyla nakit ödeme gibi şeyler de yapılıyor.
rica ederim.ben de bayağı bi araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim.s9950 çabuk yağlanan saçlara sahip değilseniz önerebileceğim güzel bi düzleştiricidir.saçlarımın parlaklığına şaşıyorumteşekkür ederim cvp yazdığın için araştırdım ve remington shine therapy s9950 almaya karar verdim.saol bi göz atayım bakalım hepsi buradaya:)
rica ederim.ben de bayağı bi araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim.s9950 çabuk yağlanan saçlara sahip değilseniz önerebileceğim güzel bi düzleştiricidir.saçlarımın parlaklığına şaşıyorum![]()
9950 tavsiye ederim :) saçlar mütiş parlıyor