Saç Şekillendiriciler Remington Shıne Therapy s9950 saç düzleştiricisi kullananlar yorumlar..

arkadaşlar bu ürünlerin sahteleri falan mı var?
netteki fiyatlar çok farklı..bir yerde 170 lira diyor bir yerde 130..bilen var mı:44:
nereye güvenip alıcaz:26:

Ben de bişey sormak istiyorum kullananlardan. düzleştirmek yanında buklelerde elde edebilmek için ince tabanlı mı almak gerekiyor? ben geniş tabanlı almayı düşünüyorumdA, saçlarım orta kalınlıkta ve çok kıvırcık, aynı zamanda elektrikleniyorda. acil cevap lazım .

Ben de bişey sormak istiyorum kullananlardan. düzleştirmek yanında buklelerde elde edebilmek için ince tabanlı mı almak gerekiyor? ben geniş tabanlı almayı düşünüyorumdA, saçlarım orta kalınlıkta ve çok kıvırcık, aynı zamanda elektrikleniyorda. acil cevap lazım .

evet cnm buklede yapmak istiyorsan geniş plakalı almamalısın ince plakalarla güzel bukleler yapabilirsin
bence saçların kıvırcıkta olsa kalın alma çünkü bu plakaların genişliğiyle alakalı değil saçların kıvırcıkta olsa iyi bir düzleştiriciyle saçlarını düzleştirebilirsin
elektriklenmeye gelince saçların kurudur nemlendirmen iyi olur bunu maskelerle yada banyo sonrası kremlerle sağlayabilirsin
düzleştirici önerisine gelirsek tabiki remington 9500 :34:

remington shine therapy s9950 internetten sipariş vermiştim dün elime geçti ve hemen kullandım harika bişeymiş.eski düzleştiricim Rowentaydı resmen işkence çekmişim bunca sene.düzleştikten 5 dk sonra bozulurdu saçıma lanet ederdim ama sonra düzleştiriciyle alakalı olabileceeği aklıma geldi değiştirdim.180 derecede kullandığım halde düzleştirdi saçımı güzelce.iyi ki değiştirmişim çoook memnunum :1:

shine therapy den bende çok memnunum,inanılmaz güzel bir ürün,1,5 yıl önce falan almıştım.performansı yüksek bir ürün,saça da cok zarar vermiyor.kolay ve hızlı kullanım imkanı sunuyor.

remington shine therapy s9950 internetten sipariş vermiştim dün elime geçti ve hemen kullandım harika bişeymiş.eski düzleştiricim Rowentaydı resmen işkence çekmişim bunca sene.düzleştikten 5 dk sonra bozulurdu saçıma lanet ederdim ama sonra düzleştiriciyle alakalı olabileceeği aklıma geldi değiştirdim.180 derecede kullandığım halde düzleştirdi saçımı güzelce.iyi ki değiştirmişim çoook memnunum :1:

slm bende araştırdımda remington almaya karar verdim siz internette hangi siteden aldınız acabaa güvenilirmi bide ödemeyi ne şekilde yaptınız cvp yazarsanız çok sevinirim

slm bende araştırdımda remington almaya karar verdim siz internette hangi siteden aldınız acabaa güvenilirmi bide ödemeyi ne şekilde yaptınız cvp yazarsanız çok sevinirim
slm.. marka adı yazabilir miyiz bilmiyorum ama hepsiburada.com dan aldım.bikaç kez daha alışveriş yapmıştım kredi kartıyla bi sorun çıkmadı.tabi kartla ödemek istemezseniz bildiğim kadarıyla nakit ödeme gibi şeyler de yapılıyor.

slm.. marka adı yazabilir miyiz bilmiyorum ama hepsiburada.com dan aldım.bikaç kez daha alışveriş yapmıştım kredi kartıyla bi sorun çıkmadı.tabi kartla ödemek istemezseniz bildiğim kadarıyla nakit ödeme gibi şeyler de yapılıyor.

teşekkür ederim cvp yazdığın için araştırdım ve remington shine therapy s9950 almaya karar verdim.saol bi göz atayım bakalım hepsi buradaya:)

teşekkür ederim cvp yazdığın için araştırdım ve remington shine therapy s9950 almaya karar verdim.saol bi göz atayım bakalım hepsi buradaya:)
rica ederim.ben de bayağı bi araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim.s9950 çabuk yağlanan saçlara sahip değilseniz önerebileceğim güzel bi düzleştiricidir.saçlarımın parlaklığına şaşıyorum:nazar:

rica ederim.ben de bayağı bi araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim.s9950 çabuk yağlanan saçlara sahip değilseniz önerebileceğim güzel bi düzleştiricidir.saçlarımın parlaklığına şaşıyorum:nazar:

slm bende aldım sonunda remington 9950 süper valla çok beğendim 5 dkkada saçlarımı muhteşem yaptı. Büyük bi alışveriş merkezinden aldım ve fiyatıda çok uygun 96 tl ye aldım internette en az fiyatı 125 en fazla 170 ti.çok beğendim herkese tavsiye ederim öptm bye.

Kızlar acil yardım bekliyorum ya.. Burda yazılanları okuyunca kendi maşamla kendi saçımı mahvediyomuşum dedim.. Shine therapy aklıma yattı açıkçası çnkü saçım çok yıprandı oryalle açıldı falan ve şimdi bob şeklinde kesilmiş halde ama uzadı tabi biraz.. Ben daha çok böyle iri-doğal dalgalar yapmak için istiyorum ve netten izlediğim videolara göre düzleştiriciyle çok daha güzel dalgalar elde ediliyo.. Nasıl bi şey almam lazım hem düzleştirici hem dalga vermek için kullanmam için? Therapy iyi mi bu amaca hizmet etmek için?

Kızlar ben remington sac duzlestiricilerden 9500 ve 9950 arasinda kaldım acil yardımci olurmusunuz ?hangisi daha iyi kullananların yorumunu bekliyorum.

Kızlar bende shine trePY REMİNGTONU KULLANIYORUM 2senedir. gayette memnunum hatta kırıldı ve yine aynısından alıcam.
saçı güzle düzleştiriyor ve kalıcı oluyor kiminde mesela ertesi gün dalgalanmalar olyuo bunda öyle değil.
alacak olanlar varsa tavsiye ederim bende.

kızlar burdakı mesajları okuya okuo bugun sonnda netten remıngton s9950 shıne soparıs verdım hadı bakalım gelsın sonucları hemen yazıcam:21:

yaa kızlar mayısın 15 inde kredi kartı ödemesini yaptıktan sonra sevgilim de bana alıcak düzleştirici o vakte kadar araştır sende karar ver dediii :26: braun düşündüm ama remington ve philips çok öneriliyor çok kararsız kaldım :26::26::26: saçımı yakmasa keşke ısınma soğuma süreleri hiç önemli değil :)

Kizlar banada bi akil verin ya :D s6500 almayı düşünüyorum iyimidir sizce?ve magazadaki kadin remington iyi degil dedi yardimlarinizi bekliyoruum

Back
X