• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington'un hangi düzleştiricisini almalıyım?

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Kızlar saçım röfleli ve çok zarar görmüş durumda sürekli bakım yapıyorum fakat korkudan kendi düzleştiricimi kullanamıyorum çünkü saçımı daha kötü hale getiriyor.
Bu yüzden remingtonun düzleştiricilerinden almak istiyorum sizce hangisini almalıyım.
Saç tipim ince ve yağlı dediğim gibi de yıpranmış durumda.

Kızlar saçım röfleli ve çok zarar görmüş durumda sürekli bakım yapıyorum fakat korkudan kendi düzleştiricimi kullanamıyorum çünkü saçımı daha kötü hale getiriyor.
Bu yüzden remingtonun düzleştiricilerinden almak istiyorum sizce hangisini almalıyım.
Saç tipim ince ve yağlı dediğim gibi de yıpranmış durumda.

inci özlüsü var onu al canım bir remington kullanıcısı olarak çok memnunum :)

bende katılıyorum saç tipin yağlı ise inci özlüsünü kullanmanı tavsiye ederim .. Ben keratinli olanı kullanıyorum çok memnunum :51:

inci özlü olanla keratinli benziyor zaten biri keratin katkılı biri inci özlü saç tipim yağlı dediğin için keratin daha da yağlandırabilir saçlarını diye düşünüyorum benim saç tipim normal ne yağlı ne kuru o yüzden ben memnunum :) umarım sende ki remington alırsan hertürlü memnun kalırsın da o tamam zaten umarım gönlüne göre alırsın biran önce hayırlısı ile..:16:

Ya dedigin sleek and curl guzelmi benim saclarim hic kolay duzlesmiyo ve dumduz olmasini istiyorum oyle yaparmi
dümdüz istiyorsanız iyi bir düzleştirici almak dışında kabarmasını önleyici serum da kullanmanız gerekiyor. mesela ben yatmadan önce serum sürüyorum,ertesi gün de düzleştirmeden 1 saat önce. hem yumuşacık hem dümdüz oluyor saçım. uzun lafın kısası düzleştiriciyi öneriyorum:KK53:

dümdüz istiyorsanız iyi bir düzleştirici almak dışında kabarmasını önleyici serum da kullanmanız gerekiyor. mesela ben yatmadan önce serum sürüyorum,ertesi gün de düzleştirmeden 1 saat önce. hem yumuşacık hem dümdüz oluyor saçım. uzun lafın kısası düzleştiriciyi öneriyorum:KK53:
Tamam cok tesekkur ederim peki sen hangi serumu kullaniyosun

Back
X