Rencide etti

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.

İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.

Başbaşa konuşulması gereken konuları, kalabalık bir ortamda tartışmanız yanlış olmuş.

Herkesin içinde "daha neler gidemezsin" diyerek siz başlatmışsınız. Kim haklı kim haksız bilemem ama böyle şeyler milletin içinde konuşulmamalı bence. İkiniz kaldığınızda söylerdiniz konuşurdunuz
Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandı 😞

Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandı 😞
Siz neden istemiyorsunuz ayda 1miş.

Sizde rencide edici cevap vermişsiniz ama

Ayda 1 baliga gitmekte ne var? Bana birisi insanlarin icinde gidemezsin dese ben de benzer bi tepki verirdim sanirim

İstediğini söyleyen istemediğini işitir demişler. Tam o hesap olmuş yaşadığınız. Siz adama çocuk muamelesi yapar arkadaşlarının yanında daha neler gidemezsin diye rencide ederseniz o da sizi sana mı soracağım diyerek rencide eder. Ayrıca ayda bir gün balığa gitmesinin nasıl bir sakıncası var? Bu kadar bunaltmayın şu adamları

Sizde rencide edici cevap vermişsiniz ama
Evet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bende

Bu arada o size sormadan plan yaparken deseydiniz ya “tarih belli olunca bana da soyle de bos bos evde oturmayayim ben de arkadaslarimla cikarim”. Bu daha dogru yoldu

Çünkü hayatımın tüm kararlarını kendi alıyor.hobi olarak bile yapacağım işlerde illaki söz sahibi olmaya çalışıyor yapmak istediğim almak istediğim her ne varsa....

Şimdi cano adam hödük ve saygısız sen de ben de fikrimi vereyim demişsin de adam fikrini zaten hiçbir konuda sormuyormuş anladığım kadarıyla öyle bir densizlik yapmış.

O zaman yapılacak tek şey görüyorum sen de karıştırtmayacaksın. Öte yandan bu şekilde bir insanlar evli kalma motivasyonun nedir, adam seni kontrol altında tutmak istiyor, senin fikirlerin hiçbir değer vermiyor. Hiçbir kıymetinin olmadığı evliliği ne yapacaksın :KK51:

Bu arada o size sormadan plan yaparken deseydiniz ya “tarih belli olunca bana da soyle de bos bos evde oturmayayim ben de arkadaslarimla cikarim”. Bu daha dogru yoldu
Haklısınız bazen insan bı gafletle davranıyor hele ki ben öyle kurnaz biri de değilim.Allahin bı saf kalplisiyim.

Back
X