Rengli kan rengi simsiyah

Mre 3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
88
25
38
27
Merhabalar kızlar yardımcı olursanız sevinirim daha öncede bir konu açmıştım bebek tedavisi görüyorum ve 22.05.2021 yani dün adetimin ilk günüydü ve adetim simsiyah ve pırtı şeklinde geldi ve şuan gelen bir kanama yok ve karnımda yoğun ara ara giren bir ağrı var bunun sebebi neydir acaba benimle aynı durumu daha önce yaşamış olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Tüm hormonlarınız normal mi? Ben de de klomen filan sonrası böyle olmuştu.

Tüm hormonlarınız normal mi? Ben de de klomen filan sonrası böyle olmuştu.
Evet daha önce hormon testi yaptırdım ve tüm hormonlarım normal çıktı ben cloynova adlı bir ilaç kullanıyorum yumurta düzenleyici gebe kalmam kolaylaşması için ama iki aydın kullanıyorum bu üçüncü adetim hiç böyle olmamıştı normal renkte ve 5 gün sürüyordu bu simsiyah geldi ve şuan ılan bir kanamam yok hiç böyle olmamıştı

Evet daha önce hormon testi yaptırdım ve tüm hormonlarım normal çıktı ben cloynova adlı bir ilaç kullanıyorum yumurta düzenleyici gebe kalmam kolaylaşması için ama iki aydın kullanıyorum bu üçüncü adetim hiç böyle olmamıştı normal renkte ve 5 gün sürüyordu bu simsiyah geldi ve şuan ılan bir kanamam yok hiç böyle olmamıştı
Amh normal mi? Benim düşüktü rahmim eskiyo artık sanırım diye düşünmeye başlamıştım. Asla bilimsel bi dayanağım yok.

Back
X