Renk körü müsün:)Hamileler bakmasın sakın(+18)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle bi kaptırmıştım ki kendimi:çok üzgünüm: Hatta sonunda çıkan rakamı göremeyince amanın dedim renk körümüyüm ben içine girecek gibi baktım tabi sonra olan oldu benneyaptımki:1no2:

:roflol::roflol::roflol:çokmu korktun kızma hemen ne bu surat kız ahahahahah:sm_cool:

ya bende sayfada hata var dedüüü

herkes korkmuş baksammı bakmasammı yavf karar veremedim
evdekilerde uyuyo bagırtma beni gece gece kaldırımıyım milleti

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar sizde gecenın tam zifirinde bakmışsınız linke ben her açışımda zıplıyom havaya :roflol::roflol:bildiğim halde

CADIARZUAmannnnn.Test sonucu renk körü çıktımşakkıdıSaol arkadasım ya sen olmasan bunu ogrenemıyecekdım:1hug:KIZIMMMMMMM gece gece ölüyodum kotkudan be:mymeka:Renk körü degılsem de artık sagırım:bbo:

Hiç korkmadım.....

Bal surat lı şey seni

bu testi karşı komşumun oğlu annesi evde yokken yapmış.bağırarak bizim kapıyı yumrukladı çocuk .benim de ödüm koptu.nasıl sarılmıştı yavrum kekeme oldu bi süre.ben de tahnin ettim bu test olduğunu ama gene de altıma...........................:1ninca::1ninca:::roflol::roflol:

Son düzenleme:

Ayy yazık çocuğa üzüldüm bak cnaım ne kadar çok korkmuş.Heheh ben her izlediğimde bildiğim halde zıplıyorumm .jeyyar

Kızlar başlıkta uyardım sizi +18 hehelülülülülülülülülülülülüjeyyar

of vallahi uzun zamandır böle korkmamıştım...kalbim hala güm güm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…