Renkler enerji

Mavi122362

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
6
1
1
31
Arkadaşlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Instagram'da renkler ve enerji diye yasl levhalı bir sayfa var büyü değil işlem yapıyoruz diyor renkler ve enerjide herhangi bbir paket alıp oradaki islemlerden bir tanesini yapan var mı aranızda? tutar mı tutmaz mi yaptıkları işlem bilgisi olan benimle paylaşsın lütfen🙏🙏🙏

Bu sayfayi bende gordum ama sanki yalan gibi hep fake hesaplar guzel yorumlar yapmis ve gereksiz pahali

Bende konustum oyle gibi gorunuyo ama fiyatlari asiri ucuk ve surekli dogum haritasi baktirmaya yonlendiriyor en pahali da onu yapmis islemi yapmadan fiyat cikaramam diyor e ben ne anladim bundan

Bende konustum oyle gibi gorunuyo ama fiyatlari asiri ucuk ve surekli dogum haritasi baktirmaya yonlendiriyor en pahali da onu yapmis islemi yapmadan fiyat cikaramam diyor e ben ne anladim bundan
Evet gerçekten fiyat çok yüksek bu pazartesi sonuç ne olur sa olsun yapacağım merak edenler sorsun bilgilendiririm sizleri artık

Sakami bana 800 demisti bi daha dusun bence
Ama sadece dogum haritasiydi dedigim islem yoktu
yaptiracakmisin..
Yok yani ilk etapta 650 ödeme yapacağım ardından islemine göre bin TL üstü tutar denildi. Yarın yapacağım evet içimde kalmasın ama seni de mutlaka bilgilendiririm canım

27. Gün oldu 13 gün var halen 39. Gece sonuç görmeye başlarsın dedi. 3, gündür şaka gibi her şey yolunda gerçekten işe yaradığını düşünüyorum artık verdiğim para helal hoş olsun gerçekten.

27. Gün oldu 13 gün var halen 39. Gece sonuç görmeye başlarsın dedi. 3, gündür şaka gibi her şey yolunda gerçekten işe yaradığını düşünüyorum artık verdiğim para helal hoş olsun gerçekten.
Bana fakesin gibi geldi

Back
X