Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar dr.bülent kars da renkli doopler çektiren varmı 20.haftamda gün aldım kendisine gdecem bildiğim kadarıyla o hastanede sadece kendisi yapıyo,,siz fiyat olarak ne kadara yaptırdınız bir de memnun kaldınız mı,,,şimdiden teşekkürle..
Selam, ben de önümüzdeki hafta , yani 21. Haftada dr kılıç aydınlıya beye gideceğim. İkili testimi yptırmıştım ve çok memnun kaldım. Hisar hadstanesine gidiyorum ve ümraniyede. Kılıç bey çarşamba ve ve cuma gunleri 08:00-12:00 aralığında hisar hastanesinde. Nişagtaşında kendine ait farklı bır yeri var normalde.
avcılar hospital de yaptırdım .prof. lemi ibrahimoğluna 350 tl idi ama sertikilalı ,radyoloji uzmanı falan değildi. adam gibi işin uzmanı diploması vs var. iyi ki yaptırdım. neler çıktı bende. bilmek hamileliğimi kolaylaştırdı. harika bir doktor. benim aile doktorumun da doktoruymuş. mucize gerçekleştirmiş. rahme yapışık bebeği rahmi çıkarmadan doğumunu yaptırmış.
öyle 150 tl ye size 20 dk renkli gösteren kişilerden uzak durun. işin yapan doktor renkliyi çok az gösteriyor ama bizi-bebeği çok inceliyor. haberiniz olsun. o bizi mutlu etmek için değil .hem bizim sağlımız hem bebeğimizin sağlığı için yapılıyor
ben de başka bir hastanede 220tl ye yaptırdım. 1 saat sürdü nerdeyse. çok şükür ki bebeğim de bir sorun falan çıkmadı ama yüzünü göstermedi eliyle kapattı hep gizledi kendini