Renkli göz nazarı?

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
Kizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?

Yok.
Nazar ve diger batil inanclara hayat kalitenizi dusurecek kadar inanmayi da sacma ve sagliksiz buluyorum.

Hayatimda tanidigim nazari en cok degen insanlar ki biri halam, kop koyu kahve rengi goz rengine sahip. Nazar var evet ama renkle alakasi var mi bilemiyiciim

Yanlis anlasilmasin inandim veya başka bir şeydemedim.O an annemi de kirmamak iiçin ertledik ama merak ettim denk gelen var mi boyle cevrenizde

E="zeytinagaci, post: 39230456, member: 488460"]Rusya nasıl hala varlığını sürdürüyor acaba o kadar mavi gözlü kızın nazarı ile :KK66:[/QUOTE]
Dogru Soyluyorsunuz :) Genelde bunu soyleyenler de yasi buyuk insanlar ama bi yerden sonra merak ettim :)

nazar için insanın fesat kıskanç olması yeter gözle ilgili olacağını sanmıyorum ama kendimce tespit ettiğim nokta güzel fal bakanların yani 6. hissi yüksek olan insanların gözleri renkli oluyor , böyle bir yetenekleri var.

Yok daha neler...
Kizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?

[QUOTEdoğru uben, post: 39230647, member: 538701"]nazar için insanın fesat kıskanç olmasi yeter gözle ilgili olacağını sanmıyorum ama kendimce tespit ettiğim nokta güzel fal bakanların yani 6. hissi yüksek olan insanların gözleri renkli oluyor , böyle bir yetenekleri var.[/QUOTE]
Aaaaa dogru fa

soru o kadar sacma ki acaba sirf renkli gozlu oldugunu belirtme amacli mi acmis konu sahibi bu konuyu dedim, o kadar yani.

Cevapsa hayir, alakasi yok.

Ben kahverengi gozluyum ama acayip nazarim degiyo. Bakarken icimde en ufak bi kiskanclik kotuluk yok ama masallah dedigim iki gun yasamiyo :KK70:

X