• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

doğal güzellik diye tutturanlar dışarıda gördükleri insanlara çirkin demeyi biliyorlar ama. bence çirkin insan yoktur,bazı şeyler bedenen gereklik bazıları psikolojik gereklilik.

kesinlikle ne güzel yazmışsınız elinize sağlık.çirkin demeyi biliyorlar.heleki kızlar azcık bir şeyde onun kaşı şöyle şunun burnu böyle. sonuçta estetiğe itende toplum baskısı.birinin göğsü küçük yada burnu yamuk diye sağlığını etkilemiyorsa durduk yere riskli ameliyatları göze almazdı. kaldıki günümüzde çoğu erkek küçük göğüs seviyor fakat silikonlu göğüsler okadar göze battıki ne yalan söyliyim bi ara bende düşündümi. ama işim icabı işin iç yüzünü biliyorum ve vücud için henüz tamamiyle uyumlu implant yoktur. lenf kanseri riski var . yine dediğim gibi göz rengini eleştirenler olucaktır tabiki fakat bu uslüpla olmamalı. lensin zararlarınında nereye kadar götürdüğünü gördük. ben artık bu ameliyata,bir doktor olarak çok daha ılımlı bakıyorum

Son düzenleme:
biz kahverengi gözlüler daha çok değerlenicez desene :)
malum şimdi herkes renkli gözlü olacak :):)

fikrini söyleyebilir tabiki ama asıl kendi yorumu çok ezikçeydi. burnunu dişlerini düzeltiriyor demiş ,sonrada göz rengini değiştirenlere bu kadar mı tipinden memnun değilsiniz demiş.başlı başına çelişki. mavi göz bi tutku olarak düşünülmeli bence. tipinden memnun olmayan benc ebıçak altına yatıp burnu göğsünü vs. yaptırana denir. mavi göz tutkusu için risk almamalısnız göz değerli bir organ deseydi keşke ,çok daha doğru bir tespit olurdu.

chucky adlı üyeninde dediği gibi güzelliğin göz rengiyle ilgisi yok bencede ,o yüzden eziklik denmez buna.bu sadece bir tutkudur.

Ben hicbiryerimi "duzeltme" ya da degistirme geregi duymuyorum Allah'a sukur. evet, goz rengi degistirmek ozenti geliyor bana, rahatsiz mi oldunuz?

Çok doğru yazmışsın canım.

Bu arkadaş herhalde kalkık,hokka burnun doğuştan gelme bir şey olduğunu sanıyor ki ona göre bu ameliyat ezikçe,burun ameliyatı gayet normal bir şey.

Bence sağlığa ve psikolojiye zararı olmadığı sürece insan kendisini nasıl güzel hissediyorsa o şekilde yaşamalıdır.Bu eziklik değildir,insanın içgüdüsü,doğası gereği olan bir şeydir.

Doğal çirkinliktense yapay da olsa güzel olmanın kime ne zararı var?

Bu kadar yapayliga karsiyim. Millet burnunu, dislerini duzelttiriyor, eyvallah da. Yanaga gamze yaptirmak, goz rengi degistirmek gibi seyler bana son derece sacma ve kusura bakmasin kimse de eziklik gibi geliyor. Bu kadar mi tipinden memnun olmayan bir toplumuz? Sorsan herkes guzelim der, vah ki ne vah. Sizi bastan yaraticaz deseler kuyruk olusur demek doktor kapisinda. Yazik bence.

Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor. :37:[/QUOT

Herkes kendisiyle kavgalı bir sen barış elçisisin zaten.Senin mantığınla bakılırsa saçını boyatmak,oje sürmek,makyaj yapmak da eziklik.Madem öyle o zaman anamızdan doğduğumuz halimizle takılmaya devam edelim.

sen ben diye de konusamazsiniz burda. laflariniza dikkat edin.
Ha sunu da ekliyim. kendini iyi hissetmek icin, yok psikolojisi icin kendini degistirenden banane yahu. ben kendi gorusumu yazar cekilirim. hala da ayni gorusteyim. kendini bastan asagi degistiren tipler var ulkede, bana mi dert olacak.

Burda konu acmissiniz, isteyen istedigi yorumu yapar, saygi cercevesinde oldugu surece. cok dokundu galiba karsit bir fikir. Size yorumum hakkinda yorum yapma hakki vermiyorum. yok oyle arkadan atip tutmak. herkesin yorumu kendini baglar. kendi yorumunuzla ilgilenin, hadsiz yorumlar yapmayin. Boyle basit bir konuda polemige girmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu gidişle sokakta bi kaç yıl görmediğimiz bir arkadaşımızla karşılaşırsak tanıyamıcaz herhalde:9:

kesinlikle ne güzel yazmışsınız elinize sağlık.çirkin demeyi biliyorlar.heleki kızlar azcık bir şeyde onun kaşı şöyle şunun burnu böyle. sonuçta estetiğe itende toplum baskısı.birinin göğsü küçük yada burnu yamuk diye sağlığını etkilemiyorsa durduk yere riskli ameliyatları göze almazdı. kaldıki günümüzde çoğu erkek küçük göğüs seviyor fakat silikonlu göğüsler okadar göze battıki ne yalan söyliyim bi ara bende düşündümi. ama işim icabı işin iç yüzünü biliyorum ve vücud için henüz tamamiyle uyumlu implant yoktur. lenf kanseri riski var . yine dediğim gibi göz rengini eleştirenler olucaktır tabiki fakat bu uslüpla olmamalı. lensin zararlarınında nereye kadar götürdüğünü gördük. ben artık bu ameliyata,bir doktor olarak çok daha ılımlı bakıyorum

kim nasıl görünüyor,nasıl giyiniyor,saçı ne renk. bunları çekiştirenler de bu kişiler. daha sokakta ,tv de gördüğüm herhangi biri için 'çirkin' demiş değilim. nasıl göründüğü hakkında eleştirmiş biri değilim çünkü insan kendi yaptıklarından sorumludur yaratılış itibariyle birini eleştirmek sadece acizlik. umursamadığım bir konu varsa dönüp bakmam bile. insanlar buraya birilerini 'kötü hissettirmek' için mesaj yazıyorlar,sebebini anlayamadım hala. bırak kendini değiştirecekse değiştirsin ,sana dokunmadığı sürece ,hakaret etmediği sürece ne oluyor da tepki gösteriyorsun değil mi ?

operasyona gelecek olursak dediğim gibi sürekli 'gözlerin niye öyle ?' diye soran sivriler çıkmasa ben düşünmem. ama memnun olmayan olur normal gözlerinden onu değiştirir kendi kararı ,şansı bol olsun der çekilirim.

kim nasıl görünüyor,nasıl giyiniyor,saçı ne renk. bunları çekiştirenler de bu kişiler. daha sokakta ,tv de gördüğüm herhangi biri için 'çirkin' demiş değilim. nasıl göründüğü hakkında eleştirmiş biri değilim çünkü insan kendi yaptıklarından sorumludur yaratılış itibariyle birini eleştirmek sadece acizlik. umursamadığım bir konu varsa dönüp bakmam bile. insanlar buraya birilerini 'kötü hissettirmek' için mesaj yazıyorlar,sebebini anlayamadım hala. bırak kendini değiştirecekse değiştirsin ,sana dokunmadığı sürece ,hakaret etmediği sürece ne oluyor da tepki gösteriyorsun değil mi ?

operasyona gelecek olursak dediğim gibi sürekli 'gözlerin niye öyle ?' diye soran sivriler çıkmasa ben düşünmem. ama memnun olmayan olur normal gözlerinden onu değiştirir kendi kararı ,şansı bol olsun der çekilirim.

haklısın canım.doktorla birebir konuşabilsek çok iyi olur aslında.yani ilerdede hiç bir sorun çıkmayacağına dair.çünkü lenste zararlı. sen hiç lensi denedinmi peki??

haklısın canım.doktorla birebir konuşabilsek çok iyi olur aslında.yani ilerdede hiç bir sorun çıkmayacağına dair.çünkü lenste zararlı. sen hiç lensi denedinmi peki??

lens durumunu düşündüm ama. kahverengi lens bulmak sorun. mavi gözüm için mavi taksam diğeri çok yapay duruyor. bilemiyorum işte bende .. doktor kesin başlıyor mu bu operasyona yazın acaba ? ilk denek olabilirim en azından tek gözüm benim :1:

lens durumunu düşündüm ama. kahverengi lens bulmak sorun. mavi gözüm için mavi taksam diğeri çok yapay duruyor. bilemiyorum işte bende .. doktor kesin başlıyor mu bu operasyona yazın acaba ? ilk denek olabilirim en azından tek gözüm benim :1:

evet yapay duruyor haklısın. nettede fazla bilgi yokki araştıralım:(( hep bu implantla göz rengi değişimi var.onuda asla yaptırmam lensten daha korkunç bir şey o. göz sıvısını dışarı atamıyor dolaşım olmuyor .göz tansiyonundan körlüğe gidebilir

evet yapay duruyor haklısın. nettede fazla bilgi yokki araştıralım:(( hep bu implantla göz rengi değişimi var.onuda asla yaptırmam lensten daha korkunç bir şey o. göz sıvısını dışarı atamıyor dolaşım olmuyor .göz tansiyonundan körlüğe gidebilir

lazerle göz rengi değişikliğini bir doktora sordum. göz tansiyonu riski çok yüksek ama direk körlük yapmaz dedi. implant olan herşey bana itici geliyor. vücudumda yabancı bir maddeyle dolaşamam ya ben..emrah beyle ilgili biraz bilgi alabilsek ben kesin yaptırıcam gibi ya da heterokromi olan gözlerimin sorularına katlanıcam :/

lazerle göz rengi değişikliğini bir doktora sordum. göz tansiyonu riski çok yüksek ama direk körlük yapmaz dedi. implant olan herşey bana itici geliyor. vücudumda yabancı bir maddeyle dolaşamam ya ben..emrah beyle ilgili biraz bilgi alabilsek ben kesin yaptırıcam gibi ya da heterokromi olan gözlerimin sorularına katlanıcam :/

iristeki pigmentleri azaltmak göz tansiyonunu neden etkilesinki.göz içine yerleştirilen lens göz tansiyonuna sebep olur diğerinde sıvı giriş çıkışı sağlanıyor zaten kendi gözün gibi.

iristeki pigmentleri azaltmak göz tansiyonunu neden etkilesinki.göz içine yerleştirilen lens göz tansiyonuna sebep olur diğerinde sıvı giriş çıkışı sağlanıyor zaten kendi gözün gibi.

sebebi göze lazer uygulandığında orada ani bir sıcaklık değişimi oluşuyor bu göz tansiyonuna yol açabiliyormuş

ben bi kaç göz doktoru arkadaşıma sordum daha uygulamadan haberleri bile yok, ağzı açık beni dinliyorlar :53::50:

Kızlar bu yaz başlanıyor ameliyatlara.Sorunuz olursa mail atın ya da buradan yazımı beğenin filan.Pek giremiyorum bu sıralar siteye.Ama ameliyatlarla ilgili herkese yardımcı olucam...

Kızlar bu yaz başlanıyor ameliyatlara.Sorunuz olursa mail atın ya da buradan yazımı beğenin filan.Pek giremiyorum bu sıralar siteye.Ama ameliyatlarla ilgili herkese yardımcı olucam...
yaaa canım lutfen bana doktorun telefon nosunu ve kliniğini adresini verebilirmisin lutfen bu sefer cevap ver :) gokturkberka@hotmail.com bu hotmailim bana burdan atabilirmisin ben sana özelden mesaj atamıyorum şimdiden teşekküeler :)

Son düzenleme:
Back
X