• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.

Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.

3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.

merhaba melis Hanim

bende yillardir gözrengimi degistirmek istiyorum. bana lütfen doktorun mailini göndere bilirmissiniz? ve bir kac sorum da olacak mailim dianna1@hotmail.de

Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.

Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.

3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.

Iyi aksamlar melis hanim,
Zamaniniu varsa Bana lütfen ulasirmisiniz
dianna1@hotmail.de
Tsk

Bu ameliyatı olan varmı suanda yapılıyormu

bana iletişim bilgilerini verir misiin? Ben de yaptirmayi düşünüyorum.

Hastaneyle bir alakam yok,olsaydı zaten şimdiye çoktan kendi gözlerime yaptırmış olurdum.Sadece çok araştırdım bu yüzden böyle savunuyorum.Yabancı sitelerden filan hep okudum.
Ben kimseye yaptırın yaptırmayın demiyorum.Sadece böyle bir teknoloji artık ülkemizde var.Ameliyat olmak isteyenlere bilgi verebilirim bu konuda.
arkadaşlar melis hanımın paylaştığı hiçbir bilgiye lütfen inanmayın..kendisinin emrah koç tan nasıl bir çıkarı var, yada emrah koç ile nasıl bir hukuku var bilmiyorum ama ben bu olayı çok detaylı ve derinlemesine araştırdım..
1. emrah koç tıp fakültesi mezunu bir doktor değildir.sahtekardır.
2.lazerle göz rengi değiştirme operasyonu henüz türkiyede yasal değildir yasaktır.bu bilgiyede bizzat sağlık bakanklığının içinde çalışsan bir yakınım aracılığıyla ulaşmış bulunuyorum
3.şu an ismini vermiyorum bir türk dr türkiye dünya göz hastahanelerine mensup,bu yöntemi türkiyeye getirmek için amerikada gerekli çalışmalar içerisindedir..
4.henüz amerikada halk arasında uygulanmaya başlanmış bir işlem değildir.
5.emrah koç vatan şaşmazı arkasına almış bir medya soytarısıdır.biçok platformda emrah koç a müşteri yönlendirmeye çalışan insancıklar var.lütfen çok dikkatli olunuz.sakın amerikadaki maaliyetin 3 misli paralar verip üzerine resmen dr bile olmayan biri tarafından gözlerinizden olmayınız.
6.hastahane ismi ve dr un kişisel bilgilerinin gizli tutulmasının gerçek sebebi yukarıda saydıklarımdır ve eminimki melis arkadasımda yukarıda saydıgım tüm gerceklerden haberdardır...herkese umutlarının sömürülüp duygularının oynanmayacagı insanlarla karşılaşabilecekleri umut ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.sevgiler

Ciddi ciddi goz rengini degistirmek isteyen var mi yaa hayretler icerisindeyim.goz bu baska seye benzemez geri donusu olmaz kor kalinirsa.ben cesaret edemezdim kesinlikle.

Canım kuzenin ipmlant mı yaptırdı yoksa lazer mi?Lazerle yapay durması imkansız çünkü doktor bizzat kendi gözünün bir tanesine yaptırdı hiç de sırıtmıyor.
neden bir gozune ki..kor olursam diger gozum en azindan saglam kalsin diye mi

melise kesinlikle katılıyorum çünkü silikon araştırmaları son yıllara dayanıyor doktorlar bile risk alıyorsunuz bundan emin olun diyor. bende doktorum bi çok arkadaşımla bu durumu tartıştım. neticede yabancı bi madde cildi yaşlandırdığı bile konuşuluyor çünkü vücut onu yabacı olarak algılıyor. henüz vücuda birebir uyumlu protez yok.benimde göğüslerim yok denecek kadar az fakat bu yüzden cesaret edemedim.çünkü az da olsa lenf kanserini arttırdığına dair bilgiler var.sayısız makale okudum.ingilizce ve türkçe.böyle bir riski almakla göz rengi değişmek aynı derecede riskli. göz rengini değişmeyi tamamen onaylamıyorum tabiki ama sen nasıl dolgun göğüslü olmayı çok istiyorsan diğer insanlarında mavi gözlü olmayı istemesi çok normal.riskse ikisinde de risk var.belki göz rengi değiştirmek sana göre daha gereksiz olabilir fakat herkes seninle aynı düşünmeye bilir. herkesin takıntısı olduğu konular farklıdır.
cevap verirseniz cok sevinirim.silikonun cildi yaslandirdigini yazmissiniz.yani ihtimialini.ayni durum hyrulonik asit dolgusu icin de gecerli mi acaba

Ben zaten bu ameliyatı kaç kere insanların anlayabileceği bir dille anlattım.Göze renk veren pigmentlerin yoğunluğu azalınca göz maviye dönüyor.Mavi gözlü olmanın nedeni iristeki pigmentlerin yoğun olmaması.Ki bu pigmentlerin görmeyle uzaktan yakından alakası yok.Gözün görmesini sağlayan mercek göz kaslarının içerisinde yer alırken iris gözün dış yüzeyinde bulunmakta.LAzerle verilen ışın merceğe ulaşmadığı için görme organına bir zarar vermiyor.

Pigment sadece renk maddesidir vücudumuzun her yerinde bulunur.Saçlarımızda,tenimizde,dudaklarımızda,gözlerimizde vs.Albino hastalarının gözlerindeki pigment yok denecek kadar azdır ama bu onlarda körlüğe neden olmamaktadır.

Ben daha nasıl açıklayabilirim.Buraya sitelerin linkini vermek yasak ama gidin yurtdışındaki makaleleri filan okuyun.Göz yapısıyla ilgili araştırma yapın.Kadın silueti de illa koca memeli olucak diye bir şey yok.Popüler kültürün zorlaması sonucu göğüs ölçüleri en az 90 olucak gibi hissediyor insan.Sonuç itibariyle bu tür ameliyatların hepsi zaten lüks amaçlı kendini güzel hissetme amaçlı ameliyatlar.Bunu tartışmak yanlış dünyaya bir kere geliyor insan kendisini nasıl güzel hissedicekse öyle yaşamalı.Bir daha dünyaya gelip mavi gözlü olacak halim yok şuan böyle bir ameliyat şansı varken değerlendirmeliyim.
albino hastalari ya da pigmenti az olanlar gunese cikamiyor.ayni sekilde gozdeki pigment yok edilince gunese ciktigimizda sorun olmayacak mi ya da gun isigina hassasiyet olmayacak mi

ay bu nasıl bir şey?? hiç bilgim yok ama kulağa hiç hoş gelmiyor. ben çok çekinir ve korkardım açıkçası. bir de hiç yaptıran var mı ki? sonuçları nasıl? onları da değerlendirmek lazım. estetik konusunda aşırılıklar beni hep ürkütüyor. göz bu yani başka şeye benzemez. ne bileyim yaptırana da saygım sonsuz. herkesin kafasına taktığı bir yeri var.

Meme ameliyatından daha zararsız bu bahsettiğim ameliyat bence.Cesaretinizi kırmak istemem ama meme ameliyatında göğüs içerisine silikon yerleştiriliyor.Silikon yabancı bir madde dokulara zarar verip onları kansere çevirme ihtimali yüksek.
Brightocular yönteminde göz bebeğinin üzerine kalıcı bir lens yerleştiriliyor.İnsan o lensle uyuyor,duşa giriyor,denize giriyor.O lens gözyaşlarıyla mikroplardan arınamıyor.İris de hava almadığı için bir süre sonra enfeksiyon kapmaya başlıyor.Zamanla o enfeksiyon tüm göze yayılıp gözü kör ediyor.

Estetik operasyonlarda eğer vücuda yabancı bir cisim ilave edilirse bilinki o operasyon zararlıdır.Vücut yabancı cisimlere karşı her zaman reaksiyon gösterir.

Lazer irisin etrafındaki kanalları tahrip edemez,sadece pigment yoğunluğunu azaltabilecek kadar gücü var.Pigment yoğunluğunu azaltmak öyle korkunç bir işlem değil.Her yaz zaten güneş ışınları pigment yoğunluğumuzu değiştiriyor.Dediğin gibi olsaydı bronzlaştıktan sonra hepimiz ölürdük...
Merhaba,birşey sormak istiyorum..uzun süredir yaklaışk 2 yıldan fazla bu göz rengi değiştirme haberlerini takip ediyorum.dünyada yapılıyor uzun süredir ülkemize geldi mi bilmiyorum..siz biryer var demişssiniz..nasıl oluyor,siz yaptırdınız mı,yaptıran kişiler biliuyormusunuz,ben göz rengimle ilgili olarak obsesiyonum var yani kendimi güzel hissetmyrm lens takmadğım zaman ,ama herzaman takmak da çok yorucu..bu ameliyatın ülkemize gelmesini çok bekliyorum,bana yardımcı olursan çok sevinirim,sevgiler

Brightocular yönteminde göz bebeğinin üzerine kalıcı bir lens yerleştiriliyor.İnsan o lensle uyuyor,duşa giriyor,denize giriyor.O lens gözyaşlarıyla mikroplardan arınamıyor.İris de hava almadığı için bir süre sonra enfeksiyon kapmaya başlıyor.Zamanla o enfeksiyon tüm göze yayılıp gözü kör ediyor.

Estetik operasyonlarda eğer vücuda yabancı bir cisim ilave edilirse bilinki o operasyon zararlıdır.Vücut yabancı cisimlere karşı her zaman reaksiyon gösterir.

Lazer irisin etrafındaki kanalları tahrip edemez,sadece pigment yoğunluğunu azaltabilecek kadar gücü var.Pigment yoğunluğunu azaltmak öyle korkunç bir işlem değil.Her yaz zaten güneş ışınları pigment yoğunluğumuzu değiştiriyor.Dediğin gibi olsaydı bronzlaştıktan sonra hepimiz ölürdük...
Merhaba melis hanm,size ulaşmak istiyorum..ben bu göz lazer işlemini uzun süredir araştırıyorum ve yaptırmak istiyorum.emrah beyle de konuştum sizde o kişiden bahsetmişsiniz,bana zararsız olduğunu göze veya beyne zarar vermediğini sadece gözdeki pigmentleri yok ettiğini söyledi.ben size de sormak istedim..siz yaptırdınız mı..nereden duydunuz,sizin önerdiğiniz biyer varmı tr de,

Merhaba melis hanm,size ulaşmak istiyorum..ben bu göz lazer işlemini uzun süredir araştırıyorum ve yaptırmak istiyorum.emrah beyle de konuştum sizde o kişiden bahsetmişsiniz,bana zararsız olduğunu göze veya beyne zarar vermediğini sadece gözdeki pigmentleri yok ettiğini söyledi.ben size de sormak istedim..siz yaptırdınız mı..nereden duydunuz,sizin önerdiğiniz biyer varmı tr de,
Merhaba oldunuzmu operation?

Back
X