• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu renkli koltuk nasıl sizce??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esra_arse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
70
8
98
Denizli
yorumlarınızı bekliyorum
FB,72016,51,romanza-avangarde-koltuk-takimi.jpg

koltuklar güzel fakat bunları alırsan halını,perdeni vs. sade seçmek durumunda kalırsın bence, aksi halde çok karışık durur..ben koltukların daha sade, objeler,perdeler halılarla hareketlendirilmesi taraftarıyım canım :KK54:

Yoksa koltuk takımı güzel,avangarde normalde sevmem ama bu onun en güzel takımlarından biri bence :KK45:

koltuklar güzel fakat bunları alırsan halını,perdeni vs. sade seçmek durumunda kalırsın bence, aksi halde çok karışık durur..ben koltukların daha sade, objeler,perdeler halılarla hareketlendirilmesi taraftarıyım canım :KK54:

Yoksa koltuk takımı güzel,avangarde normalde sevmem ama bu onun en güzel takımlarından biri bence :KK45:
Renkli olunca klasik degil de daha modern durmus sanki bilemedim ben de işte:KK28:

evin çok geniş ve ışık alıyorsa bence çok hoş duracaktır. tabi halılar ve perde sade olmalı :) ama bu tv ünitesi bu mobilyaya çok ağır kalır sanki :)

Koltuk takımı güzel ama tv ünitesi çok kaba ve hantal duruyor biraz daha zarif model tercih et canım

Back
X