Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkli urun heryerde var illa internete gerek yok..
benim butu mutfak aksesuarlarım, (tencere, çaydanlık,tost makinem,....) herşey kırmızı..
aynılarının pembesi de var mavisi de..
çok da rahat bulunur
benimde herşeyim kırmızı blenderim tatlı yeşilAaa benim de hepsi kirmizi bi blenderim tatli pembe
benim o da yağdanlığım da kaşıklığım da hepsi kırmızı..Aaa benim de hepsi kirmizi bi blenderim tatli pembe
benimde herşeyim kırmızı blenderim tatlı yeşil
heheeee benim o da kırmızııbenimde herşeyim kırmızı blenderim tatlı yeşil
Anladım tesekkur ederimBende ceyizimde kirmizi tencereler falan almistim ta o zaman cok guzeldi kaliteli gibiydi ama kullandiktan sonra anladim cok kotu olduklarini. Dogru durust kullanmadan hepsini attim normal kaliteli tencereler aldim.
Bence fincan, kahve setleri, kahvalti takimlari gibi seyleri renkli alabilirsin ama tencelereleri normal al derim ben.
İyi günler ben çeyiz için renkli mutfak ürünleri dusunuyorum. İşte pembe tava tencere vs. Bunları kullanan var mi kullanisli mıdır. Birde internette bu renklerde mutfak ürünleri satan siteler biliyorsaniz paylaşabilir misiniz
Anladım cok tesekkur ederimÇoğu şeyi gidip görerek al canım. İnstagramda bir çok sayfa var ama emin ol dışardadaha ucuz. Pembe karaca tencere takımından çok memnunlar. Ben schafer dan kırmızı tencere almıştım çizilti kırmızı çaydanlık aldım bernardodan oda rezil oldu bilginie.
Anladım cok tesekkur ederim
Dediğiniz yere de bakayım tesekkur ederimTantitoni en kazık ürünleri içeren bir mağazadır. Ama bak instagramda mugtasarim diye bi sayfa var çok orjinal tabak bardaklar var fiyatıda çko uygun eevlendiğim halde alışveriş yaptığm sayfa.
bence renkli ürünlreçok güzel kullanımı zor olsa da al hevesin kalmasın ben öyle yaptım rengarenk:))İyi günler ben çeyiz için renkli mutfak ürünleri dusunuyorum. İşte pembe tava tencere vs. Bunları kullanan var mi kullanisli mıdır. Birde internette bu renklerde mutfak ürünleri satan siteler biliyorsaniz paylaşabilir misiniz
Dediğiniz yere de bakayım tesekkur ederim
mesela lav ın ürünleri çok güzel kapaklı şekerlikleri saklama kapları kavanozları carrefour larda migroslarda züccaciyelerde bol bol bulabilirsin hatta a101 ve şok ta satışta ürünleri vardıAnladım cok tesekkur ederim