Bisküvi - Kurabiye Tarifi Renkli papatya kurabiye(RESIMLI)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim kac derecede pisirdin bunu muthis gorunuyor birde hamura gida boyalarini hangi miktarlarda koydun.

saol canim benim... gülüm ya ben bunu herzaman yaptigim gibi öncelikle 100 de pisiriyorum ici pisiyorr 15 dk öyle daha sonra 15ye getorip pemeblesinceye kadar pisiriyoruz..
gida boyalarinida yaklasik 1 cay kasigindan az olcak canim oki...

Canim cok sagol kizimin sinifinda bugun cocuklarla beraber onlara senin kurabiyelerinden yaptim ve super oldu.Eline saglik.
Tabi 24 tane cocugun yapacagi kurabiyede anca bu kadar olurdu.

bende gıda boyası kullanamıyorum eşim yemiyor
ellerine sağlık şahane görünüyorrrrrrr

canim benim miniklerin ellerine saglik tabi seninde eline saglk cok gzl olmuss..rica ederim umarim iyi olmustr...

canm sende kakaolu veya sade yapabilrisin yada ckilmis fistik ciiylede olur..oki canm..

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Saol canım benim bende öyle yapayım diye düşündüm veeee tarif almak için geldiiimmmm bak fıstık içi şahane fikirrrr

rica ederim canim evet fistik icide findikta olur hatta portakal suuyunun rengi ilede oluyor demisti bir tanidik dene yani hepsi güzel olur..

canım gıda boyalarının etkisini hemen birkaç yılda göremezsin zaten
gıda boyalarının içinde yüksek miktarda kanserojen madde var bunlar vücudunda birikme yapar ve kansere yakalanma riskini artırır
biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim google'da, gerçekten zararlı.. a.s.
bence vazgeç..
ellerine sağlık güzel görünüyorlar ama çok sağlıksız...:1no2:

hele bir de çocuklara hiç yapmayın böyle şeyler...:1no2:

birkaç yazı, üstüne tıklayın

GIDA KATKI MADDELERı - honann
tumgazeteler
.:. Gıda Güvenliği Derneği .:. ıngiltere’de Kanserojen Gıda Boyası Sudan I Paniği

Son düzenleme:
ya varya çok guzel gorunuyo yarın deneyeceğim umarım becerebılırım eline sağlık canım

canım teşekür ederim ben sade ve kakaolu yaptım hatta kızımla beraber yaptık cok güzel oldu ellerine sağlık

rica ederim saolun kislar..deneyen afiyet bal seker olsun diycek olana kolay gelsin..
cherybolosm canm tesekkürler evet zararli oldugu yaziyor ama su günümüzde bütün ürünlerde yedigimiz ictigimiz hepsinde hemen hemen kastrojen madee oluyor biz biliyormuyuz hayir ama daha dikkat etcem saol canim..

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor çocuklar için süper olur misafirlerede şık bir ikram tabikia.s.

gıda boyasından korkmayın ozellıkle sosıs salam pastaneden pasta cukulata yıyenler korkmayın dıyorum cunkı hepsinde var zaten hıc degılse sız evce kullanıyosunuz sadece markasına dıkkat edın derım her yedıgımızde katkı var gıda boyasına gelene kadar

gıda boyasını onaylamıyorum, sadece sade ve kakaolu hamurla da güzel olur, ellerine sağlık arkadaşım.

evt sade ve kakaoluda guzel oluyor çilekli pudınglede yapıalbılr hafıfpembemsı bi renk veriyor cünkü

bumuyani güzel fikir canm cilkeli pudingde olur yaa denemek lazim saol canim..

ay çok güzeller bunlar bu zamanda yediklerimizin hangisi saglıklki hiçbirisi bende en kısa zamanda denicem ellerine saglık

ablacım ben yaptım dün akşam bunu yaprakları dağıldı pişince şimdi seninkine baktım ben yanlş yapmışım ama tadı harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…