renkli ultrason

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
37
0
36
İstanbul
Herkeze selamlar.6,5 aylık hamileyim renkli ultrasona girmek istiyorum fakat renkliultrason ışıkları bebeğe zarar veriyormuş diye duydum.Bebekte bir problem olmadığı sürece doktorlar önermiyormuş.Doğrumudur acaba?Bilgisi olan var mı?

bilmiyorum cnm... ben 12. haftamdan beri çekio doktorum... bişey demedi.. inşallah yoktur... renkli ultrason derken son aylarda çekilen renkli usg den mi bahsediosun.

6 yada 7 aylıkken çekilen detaylı ultrasondan bahsediyorum.Bebek tam net belli oluyormuş.Diğer siyah beyaz ultrasonu doktor zaten her ay çekiyor.

bnm doktorumun odasında renkli olarak ve 4 boyutlu var. kontrole gittiğimde bakıyor herhangi birsey söylemedi ama. sormak lazım tabi

benim doktorum her ay renkli ultrason ile baktı ... ben sormuştum zararılı olmasın bebişe diye ..için rahat olsun bu alet radyasyon üretmiyor demişti..

ben aıle doktorumuza da kendı dogum doktoruma da sordum bır zararı yok ama haftada 4-5 kere gıdıp bebege baktırıyorsanız ve uzun suruyorsa bebek rahtsız olur sadece dedı zararı yok dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…