K
kuru
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kuru
-
canım ne kadar güzel bir şey değil miopuyorumnanaktan...ben de kızıma hamileyken renkli ultrasona girmiştim her gün izliyordum görüntülerini..insan bir hoş oluyor izlerken...Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına verir inşallah...:Saruboceq:dün doktora muayene ıcın gıttım.muayene sonrası bebege organ muayenesı dıye renklı ultrasona gırdım ay cok tatlı aynıı benım yüzüm gözüm dudaklarım yanaklarım tıpa tıp ben.tabı eşim çok bozuldu bu duruma hehe.ama çok güzel birşey cd hazırladılar resim verdiler.ücreti 100 ultrason 10 da cd için.çok zevklı tasıye ederım.azını açıyo parmaklarını sokuyor agzına...
canım artık ultrasonlar zaten hep renki benim rutin kontrollerim hep dört boyutlu ultrasonda yani prensesimi ayrıntılı inceliyorum canım kaç aylık hamilesin kendine benzetmişsin ben daha benzetemedim 6 aylık hamileyim cd akşama kadar izliyorum çok tatlı hareketleri falan kayınvalidem abine benziyor dedi acaba gerçekten öylemi çok heyecanlıyım..
canım nursena birkere kan tahlili negatifse negatiftir çünkü ilişkiden 5 6 gün sonra bile kesin sonuç. veriyor ayrıca 10 haftalık bir gebelik resmen bebek yani kalp atışları bile duyulurdu ben 8 haftada duyuldu ama benim ilk gebeliğimde tahlilller pozitifti ama bebek kesesi yoktu boş gebeik ama bunu doktor anlardı yinede bir oluşum olduyğunu söylemişti doktorum yani ultrasonda ve kanda yapılan tahlilde kesin çıkardı....
evet neden öyle çıktı aceba çok merak ettim bebek istiyorsun sanırım inşallah allah gönlüne göre verir ama ben şimdi hamile olmasam yaza doğru bebek düşünürdüm şu grip beni çok tedirgin ediyor yani herşey ALLAHTAN ama yinede bu dönemler hassas ağrı kesici bile kullanamıyorsun bu yüzden bende korku ile dolaşıyom yani anlıycağın herkes birşeylere takılıyor bir soru sorcaktım bu arada hasta oldunmu çünki hasta olmadan önce idrar pozitiftir kan tahlili yaptırana kadar kanda değerler düşmüştür bende öyle oldu yani bebek vardır ama belkide düştü
tabiki başka doktora git.belki kese çok küçüktür görünmmeiştir olabılır kanda cıkmaz belki herkezin bünyesi farklıdır.benım ılk ıdrarda sonra kanda sonra alttan bakılan ultrasonda 5 haftalık cıkmıstı.ama karnından bakılınca gorunmuyor.alttan bakılacak sanada.ama başka doktora gıt.
100 ultrason 10 cd ama benım vıdeoya cekmemısler cd de sacede 6 resım var.normalı bumu yoksa benı başlarındanmı savmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?