Resat altin yatirim

Cok abartiyorsunuz. Benim ulkemde savas cikacak ve derdim uc bes altinim olacak, ne kadar yanlis bir tutum.

Sorunuza gelince, resat altini hakkinda arkadaslar gerekeni soylemis. Illa fiziki altin alacaksaniz, iki adet besi bir yerde alin. Ya da grami yuksek, isciliksiz bir bilezik. Takin kolunuza, itin en geriye disaridan belli olmayacak sekilde, gozunuzun onunde olsun.

reşat almayın benim duyduğum piyasada reşat gibi görünen altın olan ama aslında reşat olmayan şeyler dolanıyormuş. dolayısı ile o değerde olmuyor külliyen zarar. altına yatırım yapacaksanız bence en güzeli cumhuriyet yani tam altın.

Reşat altınını basmak yasal değil diye biliyorum ben. Orjinalini de bulmak çok zor ve yatırımdan çok koleksiyon değeri var. En mantiklisi cumhuriyet.

reşat altının sultan reşat zamanında basıldığını ve artık çok az sayıda satışta olduğunu, çok fazla sahtesinin dolaştığını duymuştum tv de ben de.size katılıyorum..

uzun süre bozdurulmayacaksa, ata altın alınmasından yanayım ben de..ama altın şu ara çok yüksek, biraz piyasaların durulmasını beklemenizi önerirdim, ben de bir süre nakitte tutma kararı aldım...

şimdi suriyedeki gibi bir savaş çıkar da herkesin hesabına el konursa bilemem.. öyle bir durumda zaten türkiye yerle bir olur sizin paranıza geene kadar.. onun dışında bankalara bir şey olmaz herkes parasını bankada saklıyor evlerde de güvenilmez hırsızlar gelip altın dedektörü ile buluyorlarmış pirinç kavanozlarıın içinden.. ben evde saklamahya korkuyorum
Haklisin

Arkadaşım sana tek bir şey söylemeye geldim. Milyonlarca internet kullanıcısının erişimine açık bir yerde gözünü seveyim "savaş çıkacak diyorlar" diye çığırtkanlık yapma. Şu zaten hali hazırda travmatik gariban toplumu paniğe sevketme. 10bin lira paranı bankaya koymaya korkuyorsun çünkü savaş çıkacak öyle mi? Bunu okumak bilgisiz insanda nasıl bir güvensizlik, korku yaratır haberin var mı? Biraz daha zorlarsan yaptığın alenen suç olur. Abartma istersen.
Cigirtkan????edeppp....provake etmeyin konuyu...cikisa dogru alayim...konuyu anlayanlar yanit verdi

Hepiniz üstünüze alınmayın ama maşallah savaş mavaş derken siyasi yazı olmuş yazdıklarınız, konu altın yatırımı değil miydi?
Konu kapatılmıştır.

Back
X