Resat altin yatirim

Yok takmayacagim yatirim amacli dusundum sadece .bugun soracagim kulpsuz daha iyi fiyat bilginiz varmi

Yok hayır.
Bu arada ben de nacizane eğer ki kısa vadeli düşünmüyorsanız evde saklamamanızı önereceğim, ne olur ne olmaz.

Yok hayır.
Bu arada ben de nacizane eğer ki kısa vadeli düşünmüyorsanız evde saklamamanızı önereceğim, ne olur ne olmaz.
Bende cok korkuyorum zaten bankadaydi fakat ablam savas cikacak diye korkutunca cekelim diye sikistirdi cektim ama uyuyamadim gece... Cok korktum evde bulundurmam aslinda ama alirsam kime verebilirimki guvenip...

Bende cok korkuyorum zaten bankadaydi fakat ablam savas cikacak diye korkutunca cekelim diye sikistirdi cektim ama uyuyamadim gece... Cok korktum evde bulundurmam aslinda ama alirsam kime verebilirimki guvenip...

Bankalara bişi olmaz merak etmeyin.
Tabi iyi köklü bankalarla çalışıyorsanız. Zaten bankalar batacak seviyeyr gelinirse elinizdeki altınları ne yapabilirsiniz ki, kime satarsınız.

Ama suan aciklanmadi sanirim inceledim biraz cok mantikli devlet garantili

canım benim de çok bilgim yokta, geçen bir ekonomi programında altın almaktansa altın tahvil çok daha avantajlı demişti bi uzman ondan paylaşayım dedim

Reşatın satıcısı da alıcısı da sınırlı, cumhuriyet ya da tam altın al. ya da gram altın al bankaların internet şubesinden. neden ille de fiziksel altın istiyorsun ki ?

Gereksiz paranoyalar dönmüş ortalıkta...

Elinizde yatırımlık bir mebla varsa eğer, evinizde de alarm sistemi veya kasa gibi bir saklama aracınız yoksa, direk bankaya vadeli hesaba veya altın hesaba yatırın derim.
En sağlıklısı bu.

Reşatın satıcısı da alıcısı da sınırlı, cumhuriyet ya da tam altın al. ya da gram altın al bankaların internet şubesinden. neden ille de fiziksel altın istiyorsun ki ?
Guya savas cikacak ya ablam aklimi karistirip durdu hatta baski yapti resmen yoksa takacak degilim bir alyans takarim

Gereksiz paranoyalar dönmüş ortalıkta...

Elinizde yatırımlık bir mebla varsa eğer, evinizde de alarm sistemi veya kasa gibi bir saklama aracınız yoksa, direk bankaya vadeli hesaba veya altın hesaba yatırın derim.
En sağlıklısı bu.
Banka oneriniz varmi

Ablanız neyin kafasını yaşıyor kim çekiyormuş parasını? Bence bankada para olarak saklamak daha mantıklı 10bin lira evde saklanmaz.

uzun vade ise altından zarar etmezsiniz. uzun vadede en az 10 yıldan başlar.

Yalnız ablaya dikkat (!)

Cumhuriyet altına çevirmeye bakın, yada altın hesabı derim.

Back
X