- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
- Konu Sahibi gurbetkusu
Kızlar son yüklediğim video ve resimleri silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef site kuralları gereği yüklenen resimler ya da konular SilinmiyorMuş çok saçma. Ben de silmek istedim .yönetime sorduğumda Silinmiyor dedilerKızlar son yüklediğim video ve resimleri silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Evet ya çok saçma. O zaman uyarmaları lazım mesaj yollarken, sonra silinmez diye.Maalesef site kuralları gereği yüklenen resimler ya da konular SilinmiyorMuş çok saçma. Ben de silmek istedim .yönetime sorduğumda Silinmiyor dediler
Bende sordum silemiyoruz dedilerKızlar son yüklediğim video ve resimleri silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Ne amaçla ve ne hakla bunu yapıyorlar anlamadım cidden.Benimde silmem gereken bişiy var.eşim görmüş kızıyor sildir onu diye sürekli kızıyor.adminlere msj attım silmezseniz aile faciası cıkacak diye.yok silemeyiz diyorlar inatla..
Yaklaşık 20 yıldır yerli, yabancı birçok forum, site ilk defa böyle bir şey duydum ve bu açıklama da anlamlı gelmedi. Başka hangi sitede böyle bir şey var söyler misiniz?bu platform bizim yönettiğimiz bir alan değil
herkes görsün diye koyulan şey sonra kimse görmesin diye silinmeyebilir
eger böyle birşey olsa baş edemezler zaten
kız nurcan bak bu benim evim bu benim fotom ay bu da yeni aldıgım kolyem ama hemen bak sildiricem.. buna döner emin olur
Yaklaşık 20 yıldır yerli, yabancı birçok forum, site ilk defa böyle bir şey duydum ve bu açıklama da anlamlı gelmedi. Başka hangi sitede böyle bir şey var söyler misiniz?
Bakın polemiğe girmek istemiyorum ama söylediklerimin arkasındayım. O yüzden son defa açıklayarak yazayım.ben küçük bir örnekleme yaptım
siz burada bir ileti foto video paylaşırken
bunun kamuya açık hale geldiğini
arama motorlarında bulunabileceğini kabul eder
sorumlulugu alırsınız
üye olurken kullanım sözleşmesini okumanız gerekir
Kesinlikle başka sitelerde Yok böyle bir şey. Ben de ilk defa burada gördümYaklaşık 20 yıldır yerli, yabancı birçok forum, site ilk defa böyle bir şey duydum ve bu açıklama da anlamlı gelmedi. Başka hangi sitede böyle bir şey var söyler misiniz?