Resim ve videomu nasıl silebilirim

Benimde silmem gereken bişiy var.eşim görmüş kızıyor sildir onu diye sürekli kızıyor.adminlere msj attım silmezseniz aile faciası cıkacak diye.yok silemeyiz diyorlar inatla..

Allah Allah cok tuhaf, bazi üyeler resim koyduklarini ve fotograflari kaldiklarini biliyorum. Siz de neden olmadi acaba

Bende bilmiyordum videoyu silmem gerekiyor ama bilseydim yüklemezdim düzenle kısmındakn silerim demiştim ama öyle secenek vermiyor

bu platform bizim yönettiğimiz bir alan değil
herkes görsün diye koyulan şey sonra kimse görmesin diye silinmeyebilir
eger böyle birşey olsa baş edemezler zaten
kız nurcan bak bu benim evim bu benim fotom ay bu da yeni aldıgım kolyem ama hemen bak sildiricem.. buna döner emin olur

bu platform bizim yönettiğimiz bir alan değil
herkes görsün diye koyulan şey sonra kimse görmesin diye silinmeyebilir
eger böyle birşey olsa baş edemezler zaten
kız nurcan bak bu benim evim bu benim fotom ay bu da yeni aldıgım kolyem ama hemen bak sildiricem.. buna döner emin olur
Yaklaşık 20 yıldır yerli, yabancı birçok forum, site ilk defa böyle bir şey duydum ve bu açıklama da anlamlı gelmedi. Başka hangi sitede böyle bir şey var söyler misiniz?

Yaklaşık 20 yıldır yerli, yabancı birçok forum, site ilk defa böyle bir şey duydum ve bu açıklama da anlamlı gelmedi. Başka hangi sitede böyle bir şey var söyler misiniz?

ben küçük bir örnekleme yaptım
siz burada bir ileti foto video paylaşırken
bunun kamuya açık hale geldiğini
arama motorlarında bulunabileceğini kabul eder
sorumlulugu alırsınız
üye olurken kullanım sözleşmesini okumanız gerekir

ben küçük bir örnekleme yaptım
siz burada bir ileti foto video paylaşırken
bunun kamuya açık hale geldiğini
arama motorlarında bulunabileceğini kabul eder
sorumlulugu alırsınız
üye olurken kullanım sözleşmesini okumanız gerekir
Bakın polemiğe girmek istemiyorum ama söylediklerimin arkasındayım. O yüzden son defa açıklayarak yazayım.
İnsanlar fikirlerini değiştirir, bazen başka bir arkadaşın dediği gibi üçüncü kişiler olaya karışır sıkıntı oluşur, bazen hata yapar ve düzeltmek ister o yüzden kişilerin iletilerini değiştirme hakkı var. İnsanlar 40 yıllık evliliğini bitiriyor, ismini değiştiriyor, hayatını değiştiriyor da iletisini niye değiştirmeye hakkı olmasın? Mesela bir önceki iletide cümle düşüklüğü olmuş, iletimi değiştirebilsem düzeltirdim.
Ayrıca başka hiçbir sitede böyle bir şey yok. Anladığım kadarıyla kk yöneticileri iletiler silinirse içerik azalır, popülerite düşer diye böyle bir şey yapmışlar ama başka hangi sitenin popüleritesi, trafiği bu yüzden düşmüş? Youtube un mu, facebook un mu, twitterın mı, ekşi sözlüğün mü, mynetin mi hangisinde ileti silindiği için siteye giriş trafiği uzun süreli düşmüş?
Sözleşmeye gelince ben de okumadım, zaten internette her sözleşmeyi okuyan bir insan da tanımadım yalnız şöyle bir şey var. Örneğin bir davaya bakılırken o konuda bir kanun yoksa genel uygulamaya bakılır. Buradaki genel uygulama da insanların iletilerini silebilmesi değil mi?
Bu konuda düşüncelerim bunlar ve kk yöneticilerinden üyelerini zor durumda bırakan bu uygulamadan vaz geçmelerini istiyorum. Umarım dikkate alırlar.

Sadece uyeler gorebilir veya okuyabilir diye bir kutucuk var. Onu isaretlerseniz daha rahat edersiniz.

Kesinlikle başka sitelerde Yok böyle bir şey. Ben de ilk defa burada gördüm

şöyle düşünün bir işe giriyorsunuz sözleşmeli
koşulları kabul ederek girdiniz ve daha sonra fikir değiştirdiniz
atıyorum ben iznimin kaldırılacagını bilmiyordum ama sen onaylarken bu madde vardı
ve bu platform en başından kuralını koymuş mesela ikinci üyelik yasak gibi
ben bilmiyordum demenin anlamı yok
burda paylaştıgınız herşey kamuya açık
burası facebook gibi kişisel bir alan değil
facebookta kimseye yorum yapmak bilgi paylaşımı yapmak zorunda değilsiniz
ama buranın bir amacı var

aynı zamanda arkadaş fotoğrafını koyarken buna eşinin karşı çıkacagını biliyor olmalıydı
sonradan bir karakter edinmedi sanırım adam

Back
X