• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaleti gelince tuvalete oturmak istemiyor

gmgmgmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
3
0
86
30
Kızım 30 aylık. Tuvalet eğitiminden 7. Gundeyiz. İlk iki gün klozete oturdu sonra istemedi . Biz de lazimlik aldık . İki gündür lazimliga oturuyor ama tuvaleti yokken. Tuvaleti gekince haber veriyor rahatsız oluyor panik oluyor ama oturmuyor. Ve altına kaçırıp ağlıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor tecrübeli annelerden yardım istiyorum.

Bilmiyorum veriyor musunuz paketli gıda ama ben küçük şeker ve çikolatalarla ödül sepeti yaptım her tuvaletten sonra ödül verdim. başlangıçta hemen oturup yapmasa bile oturduğu için ödül verebilirsiniz. öyle öyle alışır diye düşünüyorum. sağlığa zararlı biliyorum ama benim 2 çocuğumda da bu yöntem çok işime yaradı.

15 gün mü 😂, gözünüzü korkutmak istemem ama 6 aydır uğraşanlar var,zira her çocuk aynı değil. Kimi 2 günde normal bir durum kabul edip oturmayı seçiyor kimi inat ediyor oturmamak için, peygamber sabrı lazım, kolay gelsin...

Back
X