Gelin İç Giyim Resimdeki Korseden Ariyorum

beg0nya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
430
5
118
İstanbul
Arkadaslar benim hafif basenlerim va, haziranda dugunum var gelinligimin altina bu resimdeki korseden istiyorum:43: cok yere sordum hicbiryerde bulamadim.. Istanbulda bildiginiz mekanlar varmi bunlari yapan veya satan.... ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Uzun uzun korse araştırması yapmış biri olarak bu tarz bir korseye hiç rastlamadığımı söyleyebilirim. Belki gelinlikçiler dikebilir. Ama etek korse tercih edersen ya da elbise gibi(bağlamalı değil) marks and spencerda gördüm. İnternetten bir kaç korse diken adrese rastlamıştım ama baya zaman geçti üstünden irtibata geçip hazırlatabilirsin belki. Umarım herşey gönlünce ve sorunsuz geçer.Mutluluklar...

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Uzun uzun korse araştırması yapmış biri olarak bu tarz bir korseye hiç rastlamadığımı söyleyebilirim. Belki gelinlikçiler dikebilir. Ama etek korse tercih edersen ya da elbise gibi(bağlamalı değil) marks and spencerda gördüm. İnternetten bir kaç korse diken adrese rastlamıştım ama baya zaman geçti üstünden irtibata geçip hazırlatabilirsin belki. Umarım herşey gönlünce ve sorunsuz geçer.Mutluluklar...

Tesekür ederim,
Ya bende bulamadim, malesef gelinligimi aldigim yerdede dikmediklerini söylediler..
Bildiginiz bir korseciyi benimle paylasirsaniz sevinirim.. ..
Amin insallah dediginiz gibi hersey yolunda gider. darisi butun bekarlara olsun

Varmıdır bilmiyorum ama eminönünde bulabilirsin belki.Özellikle şark hana gitmeni tavsiye ederim.Mısır çarşısının arka kapısından çıkıp biraz yürümen gerek.Şark han iki katlı ve envai çeşit korse iç çamaşırı satılıyor.Birde gelinlikte basen çok belli olmaz bence altı kabarıksa gelinliğin neden basene takıldın :26::26:

Varmıdır bilmiyorum ama eminönünde bulabilirsin belki.Özellikle şark hana gitmeni tavsiye ederim.Mısır çarşısının arka kapısından çıkıp biraz yürümen gerek.Şark han iki katlı ve envai çeşit korse iç çamaşırı satılıyor.Birde gelinlikte basen çok belli olmaz bence altı kabarıksa gelinliğin neden basene takıldın :26::26:

Ya sordum oralarada, gelinlikcilere sormam gerektigini soylediler..
Ama buldum bugun internetten, eve gidince siparis edecegim... :21:

Ya aslinda korsajli oldugu icin baya toparliyor ama yinede bu bahsettigim korse tamamen toparliyor basenlerimi karin bolgemi ve kalcayi..

Taksimde İstiklal üzerinde bir dükkan var. 1930 lardan beri o dükkan oradaymış ve el dikimi südyen, korse gibi ürünler satıyorlarmış. Şuan ellerinde aradığınız korse olmasa bile belki dikebilirler. Sizin için internetten telefon numarasını ve adresini buldum. Arayıp sormanızda fayda var.

2199y85.jpgp

Kelebek Korse Mağazası
xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sanirim artik diktirmek icin gec kaldim, fakat arayip ellerinde olup olmadigini sorabilirim..
aslinda buldum bile birtane fakat henuz siparis etmedim,, ilgilendigin icin yinede tesekur ederim.

Ya sanirim artik diktirmek icin gec kaldim, fakat arayip ellerinde olup olmadigini sorabilirim..
aslinda buldum bile birtane fakat henuz siparis etmedim,, ilgilendigin icin yinede tesekur ederim.

Rica ederim canım. Düğünün hazirandaymış. Sen yinede ara konuş dikim işlemi kısa sürüyordur belki. Aciliyeti olduğunu söylersen belki yardımcı olurlar. :61:

Back
X