resime bakarmisiniz hamilemiyim ?

Yok canım gelmıyor kesınlestı bos gebelıkmıs yasadıgım bır kac gune kadar sonlandırılacak

canım benim nekadar üzülme desekte üzülceksin..ama şöyle düşün demekki senin için hayırlısı buymuş..bende 2 sefer kimyasal gebelik geçirmiştim...Rabbim inşallah en kısa zamanda hem sana hem bana hemde tüm isteyenlere evlat nasip etsin...
durmak yok yola devam...

Ay çok şaaaanee yine bebiş geliyo kk ya

Ay hamilesiin :) bnde dun ogrendim kuzuşumu hemen gidip kan testi yaptirdm :)

ne garip hayat; birine hayırlı olsun diğerine üzülme dedirtiyor

CuteMom inşallah bir dahakine sağlıklı bebisin seninle olur.

M melseyre sanada hayırlı olsun. Sağlıklica kucağına alırsın inşallah. kan testini paylaşmayı unutma

Ama eğer böyle olmasa nasıl yaşarız ki umutsuz ?

ben çok cahilim herhalde ben öyle bir sonuç görsem kendinde çizgi çok silik diye hamile değilim diye düşünürüm..
gerçi daha önce hiç test yapmadım 1,5 yıllık evliyim kızlar yavv aklım takıldı silik çizgi olunca hamile mi oluyor
bu arada tebrikler hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Hayirli olsun canm benimki de boyld silikti. Bi gunum gecmisti trest yaptim aynisi cikmisti.

Canim 2. Cizginin de belirgin olmasi gerekiyo diye biliyorum yarin sabah ilk idrarla tekrar dene

İkinci çizgi silikte olsa hamile olduğunu gösterir fakat testi bir iki gün sonra tekrarlamakta ve sonrasında kan testi yaptırıp kesin sonuç almakta fayda var.
Benim de ilk yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silikti ve kan testi yaptırdığımda aldığım sonuçta hamile olduğumu ve idrar testinin doğru olduğunu gösteriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…