- Konu Sahibi elagozlum20
hepinizi hayırlı akşamlar arkadaşlar öncelikle daha öncelerde de bahsetmişimdir benim 13 aylık bir ilişkim var öyle zaten fazla kişi bilmiyordu pek. bende sevgilimde öyle reklamı sevmeyiz herkez bilince ne oluyor sanki bilmesi gerekenler biliyordu oda yetiyordu bize neyse sevgilim bir gün faceye benim ismimide yazmış isminin yanına 1 ay felan öyle kaldı sonra resim çekindik biz absinin yanına gitmeden önce heves ettik birde biz koyalım dedik neyse koyduk felan begenenler yeni cıkıyomuşuz gibi sanki hayırlı olsun diyenler oldu felan sonra içimize sinmedi sanki reklam yaparmış gibi oldu sevgilimde ben özelimi açmayacam biz hata yaptık dedi neyse kaldırdık geri ismide kalktı bende öyle istedim saçma geldi çünki bizim başkalarından farkımız olmalı bizim özelimiz neden herkeze açalım ki benm düşüncem de böyleydi ama şimdi bazı arkasdaşları ayrıldık sanmışlar işte soruyorlar abi ne oldu yengeyle felan sevgilimde birşey olmadı gardaşım sorun yok allaha şükür yazmış vs vs bu durumu çok canımı sıktı birde sevgilim facesinde en son iki alyans şarkısını paylaşmış mı iyice sinir oldum soruyorum o ayrılık şarkısı degil diyor deli etti beni süs dedim bende :) yani kısaca ayrıldıgımızı sananlar oldu bu durum nasıl düzelir ki kızlar ya yardım edin