- Konu Sahibi gizem_2009
arkadaslar burnumun resimlerini ekledim bakin bakalim yorumlarinizi merak ediyorum opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karamel çok teşekkür ederimm:d ...gizem hanım ameliyat öncesi size tahlıl yapıldı mı ne tahlılıerıydı bunlar amelyt gunu mu yapılıyor acaba?
senden sadece kan alıyorlar onu bekliyorsun,sonra eğer tahlillerin iyi çıkarsa ameliyata alınıyorsun zaten o son bekleyişin oluyor ameliyat için :)karamel çok teşekkür ederimm:d ...gizem hanım ameliyat öncesi size tahlıl yapıldı mı ne tahlılıerıydı bunlar amelyt gunu mu yapılıyor acaba?
resimlere şimdi baktım çok güzel olmus bende pazrtesi günü oluyorum inşallah..sizn doktorunuz kımdı...keşke önceki halını koysaydınız burnunuzn=( bir de ağrı yaşadınız mı amelıyattan sonra ..tampon koydu mu doktorunuz
gizemcim burnunun ucu çok şiş ki bu çok normal eski hali nasıldı biliyorum ama,biraz uzun geldi ucu ışıktan falan da olabilir yada ucu benimkine nazaran çok şişmiş
nolur yanlış anlama kemersiz çok doğal bir burnun var,güzel olmamış kesinlikle demiyorum sağlıcakla kullan inşallah
ben siteye yeni üye oldum ve resimlere nasıl bakılır bilmiyorumyarın ameliyatım var.şans dileyin inş sorunsuz bir süreç olur
tsk ederim canim daha sislikler ve agrilar var ucunda daha vazla agri var ama zaman lazim benimde hosuma gitti burnum adam yuz sekline hangi burun uygunsa onu yapiyo senin sevdigin sekli yaparim ama yuzune yakismaz diyo ben doktor saffet ors yaptirdim benim gogus ve burun ikisi bir arada oldu 1800euroya yaptirdimgüzel olmuş güle güle kullan canım çok hoşuma gitti bende kayserideyim doktor arıyorum estetik yaptıracam karar veremedim daha...birde kaça yaptı burnunu..
evet benim burnumun ucunda dikide var islemde var benim burnumun ucu uzundu onu kucultuler ve kemerimi yaptirdim eski haline baktigimda bu burnumun ucu hosuma gidiyo kucuk olursa yakismiyo ameliyat oncesi doktorla berber kompiturda bakiyoz hangi burun yakisiyo diye su an begeniyorum ama zaman neyi gosterir.benimki 45 gün falan oldu hala çok sert ve şiş
şişlikler ve sertlik için 6 ay kadar daha beklicez sanırım
eğer burun ucunada işlem yapıldıysa zaten çok normal fazla şişmesi benim burun ucumda işlem yok sadece dikişler var işlem yapılması için
sabretmek lazım
senden sadece kan alıyorlar onu bekliyorsun,sonra eğer tahlillerin iyi çıkarsa ameliyata alınıyorsun zaten o son bekleyişin oluyor ameliyat için :)
korkma rahat gir ameliyata :)