• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerle kilo verme

Rolla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
2.102
3.155
208
Ankara
Bu günlük yediğim yemeklerin resimleri ile takip edeceğim bir günlük olacak şu anda 68.2 kiloyum 3 sene önce 83 kilo idim bazen verdim bazen aldım hedefim 60 kilo olmak belli bir diyet listem yok evde pişen her şeyden ölçülü miktarda yiyicem spor yapmaya pek vaktim olmuyor onuda bir şekilde hayatıma adapte edicem bu arada iki günlüğe daha yazıyorum buradan oradaki arkadaşlarıma selamlar tabiki onları bırakmıcam onlara da yazmaya devam edicem

IMG_20151127_064401.webp
bu sabah ki kilom

Rollacım hayırlı olsun günlüğün :KK66: bizi ihmal etme ama gel..

Günlükcüm merhaba hafta sonu sorun vardı bir türlü girip yazamadım pazar günüde epeyce yedim annem ve Teyzem bu hafta bende kalacaklar diyete zorunlu Ara
Veriyorum onlar varken yapamam resimde cekemem yine de dikkat etmeye çalışırim ama düzenli olmaz

Günlükcüm merhaba hafta sonu sorun vardı bir türlü girip yazamadım pazar günüde epeyce yedim annem ve Teyzem bu hafta bende kalacaklar diyete zorunlu Ara
Veriyorum onlar varken yapamam resimde cekemem yine de dikkat etmeye çalışırim ama düzenli olmaz
aman yinede dikkatli ol derim rollacım :)

Gülükcüm yarın annem ve Teyzem giderlerse yeniden başlamayı düşünüyorum inşallah

Merhaba Can'ım bende giriyorum bakıyorum eskilerden hiç tanıdık yok sıkılıyorum buralar da bir kaç gündür dikkat etmeye başladım akşamları 5 ten sonra birşey yememeye çalışıyorum bakalım 10 kilo versem yeter arık bana

Merhaba Can'ım bende giriyorum bakıyorum eskilerden hiç tanıdık yok sıkılıyorum buralar da bir kaç gündür dikkat etmeye başladım akşamları 5 ten sonra birşey yememeye çalışıyorum bakalım 10 kilo versem yeter arık bana
Yeni gördüm cnm inşallah verirsin sabret yeter

Back
X