- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kullanıyorum neutregenanın nemlendiricisini ve çok memnunum:lepi:arkadaşlar neutrogena nemlendirici kullanan var mı aranızda?kullananlar memnun kaldımı acaba?
en sonunda gitcem bütün farlarımı allıklarımı toplayıp inglota ve karar verip bir palet oluşturcam :asigim::asigim:
chocolatestar ne güzel allık o ya şeker pembesi ay şeker gibi ya:1hug:
evet bence de cok guzel. bu rengi yoksa seftali-pembesi var, onu almak istiyorum.
inglottan daha once paletsiz allik ve far alabilmis miydin canim? paletsiz satmak istemiyolar ucuza geliyor diye... toplayip gidicem demissin de =)
delikafaduldendelikafadulden valla ne demek öle ucuz geliyo paletin ve mıknatıslı olmasının anlamı ne bitince yerine koymak kafalarını kırarım valla sositosositosositososito aaaaaklava:
klava: valla ben bi türlü palet yaparken karar veremiyodum seçtğimde de elli milyon tane oluyodu ama bu defa bi palet yapcam ama şöle kocaman olanlardan seviyorum ben paletleri:asigim::asigim
aletleri yanımda mı taşıcam derim bende
aklinda bulunsun canim, paletini yaninda getirmeni isteyebilirler. bana oyle demislerdi. ozellikle sordum cunku nerden biliyorsunuz insanlarin palet aldigini diye. :S
bende anti terleme ürünü arıyorum:çok üzgünüm:
yazın terlemedim bugünlerde terlediğim kadar günde 2 kere bluzumu değiştirmek zorunda kaldığım oluyor sanırım sıkıtıdan.
bana stcik tavsiye edin kullandığınız kupkuru olayım hihoyyyt
![]()
![]()
Victoria's Secret'ın böyle bir ürünü dikkatimi çekti. Adı "Galaxy Glam Intergalactic Smoky Eyeshadow" Bir de altına koyduğum renkleri varmış. Bunu kullanınca hiç uğraştırmadan o geçişli smokey makyaj elde edilebiliyor mu acaba. Ya da bu tip bir ürün parfümerilerden alabileceğim başka markalarda var mı acaba. Bileniniz göreniniz duyanınız varsa bilgilendirsin beniii sositososito