(Resimli) bi bakarmısımız!!!!!

Kızlar arkadaşlar dostlar ben 40 gün önce burun estetık oldum alcıdan sonra burnum egri sekılsız oldugunu gördüm doktor masaj önerdi masaj yapıyorum düzenli bu sekılde egri duruyo ve morelim bosuk acıkcası hep ayna önundeyim cok heveslenıp bu sekılde görmek cok canımı sıkıyor acıkcası okadar maddi manevi sıkıntı cektik sonuc böle ödem dedi doktor gececek dedi kesınlıkle hıc ınanmıyorum egri bır burun nasıl düzleşir böle durumda olan varmı ki ???
Cildin hafızası varmış ve ameliyat olduktan sonra bir süre daha eski burna yakın bir görüntü verebiliyormuş. Ödemler inip cilt düzelene kadar beklemek lazım. Zaten düzeltmeyi de daha önce yapamıyorlar, doktorlar da tam göremiyor ödemler inmeden.
Şu an üst sağ kısımda biraz çıkıntı ve altında çöküklük var gibi görünüyor ama dediğim gibi beklemekten başka yapacak bir şey yok. 6 ay sonunda hala varsa doktorundan hesap sor bence.

Evet ordaki kemık daha oncede var dı hala var neden orayı yok etmemıs ben anlamıyorım ya altta bos gıbı sankı yapısmıs gibi bn bırdaha olamam tek istedigim düzelmesi baska bısey ıstemıyorum hıc eskısınden farkı yok bosa ezıyet cektm kac gün nefes alamadm maf oldm gözlerm suratım şişdi ezıyet ya sonuc böle

Evet ordaki kemık daha oncede var dı hala var neden orayı yok etmemıs ben anlamıyorım ya altta bos gıbı sankı yapısmıs gibi bn bırdaha olamam tek istedigim düzelmesi baska bısey ıstemıyorum hıc eskısınden farkı yok bosa ezıyet cektm kac gün nefes alamadm maf oldm gözlerm suratım şişdi ezıyet ya sonuc böle
Umarım düzelir. Ben de revizyon oldum anlıyorum nasıl bir sıkıntı ve hayal kırıklığı olduğunu.
Benim ilk ameliyatımda burnun üst kısmı 3, 4 ay kadar şişti. Sonrasında indi. Belki oraya sert müdahale yaptığı için extra ödem de oluşmuş olabilir.

Cok ödemli surmuyo öle abartı bi şişlik yok hatta ödemler inğnce dhaa kötğ durmaya basladı cok hassas bir konu bence burun en önemli si burun yapmak doktor işi oda bu sekılde cıkarıyorsa artık bişey dıyemeıuorm

Back
X