- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
ö
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildin hafızası varmış ve ameliyat olduktan sonra bir süre daha eski burna yakın bir görüntü verebiliyormuş. Ödemler inip cilt düzelene kadar beklemek lazım. Zaten düzeltmeyi de daha önce yapamıyorlar, doktorlar da tam göremiyor ödemler inmeden.Kızlar arkadaşlar dostlar ben 40 gün önce burun estetık oldum alcıdan sonra burnum egri sekılsız oldugunu gördüm doktor masaj önerdi masaj yapıyorum düzenli bu sekılde egri duruyo ve morelim bosuk acıkcası hep ayna önundeyim cok heveslenıp bu sekılde görmek cok canımı sıkıyor acıkcası okadar maddi manevi sıkıntı cektik sonuc böle ödem dedi doktor gececek dedi kesınlıkle hıc ınanmıyorum egri bır burun nasıl düzleşir böle durumda olan varmı ki ???
Umarım düzelir. Ben de revizyon oldum anlıyorum nasıl bir sıkıntı ve hayal kırıklığı olduğunu.Evet ordaki kemık daha oncede var dı hala var neden orayı yok etmemıs ben anlamıyorım ya altta bos gıbı sankı yapısmıs gibi bn bırdaha olamam tek istedigim düzelmesi baska bısey ıstemıyorum hıc eskısınden farkı yok bosa ezıyet cektm kac gün nefes alamadm maf oldm gözlerm suratım şişdi ezıyet ya sonuc böle
Revizyon mu? Revizyon daha zorlu bir süreç.İşk amelıayyatta ılk gibimi oluyor
Revizyon ilk ameliyattan daha riskli, daha masraflı ve iyi revizyon yapan doktor bulmak daha zor.EVet daha mı zor gercekden
Umarım gerek kalmaz. 6 ay burnunu pek inceleme, başka şeylere yoğunlaş.Böle kalırmı düzelirmi bılemedim ınsallah gerek kalmazya resmen psıkoljm bozuldu
Ödemler iniyor, şekli ortaya çıkıyor.6 aya kadr ne oluyr ki herkez aynı lafı söylüyor 6 ay 1 sene dıe