Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun delikleri ödemlerden dolayı büyüyüp küçülebilir. Şekil olarak birbirine benzer duruyor ama hizaları farklı gibi fotograftan kaynaklı da olabilir. Ama ödemler gidince eşit olur gibi. Aslında önemli olan karşıdan görünüşü. Dikişler eriyen dikiş miydi? Ameliyat sonrası krem vs. kullandınız mı? Cilt yapısı ve ameliyat sonrası beslenme, sigara tüketme gibi durumlar yara izlerini çok etkiliyor. Normalde de yaralarınız geç iyileşiyorsa ondan kaynaklı olabilir gibi geldi.
Kesinlikle doğru cevap bu.Delikler değişmez benimki de değişmedi.Ama karşıdan düzgün görünüyor.İz zamanla haffleyip kayboluyor Ben iz için hicbisey kullanmadım ve şuan hiç izim yok.
Kesinlikle doğru cevap bu.Delikler değişmez benimki de değişmedi.Ama karşıdan düzgün görünüyor.İz zamanla haffleyip kayboluyor Ben iz için hicbisey kullanmadım ve şuan hiç izim yok.