Resimli burun ameliyati

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
Ameliyat olali 20 gun oldu Burun delikleri eşit degil ve dikiş izleri kalmış bunlar gecermi

Eklentiler

• 20230731_190223.webp
    20230731_190223.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 186
Ameliyat olali 20 gun oldu Burun delikleri eşit degil ve dikiş izleri kalmış bunlar gecermi
Burun delikleri ödemlerden dolayı büyüyüp küçülebilir. Şekil olarak birbirine benzer duruyor ama hizaları farklı gibi fotograftan kaynaklı da olabilir. Ama ödemler gidince eşit olur gibi. Aslında önemli olan karşıdan görünüşü. Dikişler eriyen dikiş miydi? Ameliyat sonrası krem vs. kullandınız mı? Cilt yapısı ve ameliyat sonrası beslenme, sigara tüketme gibi durumlar yara izlerini çok etkiliyor. Normalde de yaralarınız geç iyileşiyorsa ondan kaynaklı olabilir gibi geldi.

Zaman gösterir o Bi anda belli olmaz 3 4 aya az çok kendini belli eder. Bol krem sürün şimdi birsey demek için erken biraz

Delikler çok değişmez ama iz geçebilir. Delikler karşıdan düzgün görünüyorsa sorun etmeyin
Kesinlikle doğru cevap bu.Delikler değişmez benimki de değişmedi.Ama karşıdan düzgün görünüyor.İz zamanla haffleyip kayboluyor Ben iz için hicbisey kullanmadım ve şuan hiç izim yok.

Kesinlikle doğru cevap bu.Delikler değişmez benimki de değişmedi.Ama karşıdan düzgün görünüyor.İz zamanla haffleyip kayboluyor Ben iz için hicbisey kullanmadım ve şuan hiç izim yok.
Karşıdan düzgünse zaten kimse kimseye en alttan bakmıyordur herhalde çok takılmamak lazım diye düşünüyorum ben😅

Back
X