- 22 Ocak 2020
- 14
- 3
- 16
- Konu Sahibi cokmutsuzum1234455
ay aynı sorun bende de var ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay aynı sorun bende de var ya
Sizin sorun nediray aynı sorun bende de var ya![]()
Ama fotoğrafta görünmese de güneşli bir ortamda burnumun orda kısmında damar beliriyor o da cok moralimi bozdu ve elimle tutunca orta kısımda kemik yok acayip bir şey .. hatta bakın kardeşim öylesine cekmişti bu fotoyu böyle değişik bir şey .. ışıktan ışığa değişik görünüyor burunben bir yamukluk göremedim eğer o kemer görüntüsünden bahsediyorsanız ve sizin isteğiniz dışında yaşadığınız bir sonuçsa doktorunuzun bunu ücretsiz düzeltmesi gerekir. ben burnunuzu beğendim bu arada dümdüz yada kavisli burunlar bana doğal gelmiyor. böyle kalkık hafif kemerli burunlar daha çok hoşuma gidiyor kızlardada erkeklerdede
Ama fotoğrafta görünmese de güneşli bir ortamda burnumun orda kısmında damar beliriyor o da cok moralimi bozdu ve elimle tutunca orta kısımda kemik yok acayip bir şey .. hatta bakın kardeşim öylesine cekmişti bu fotoyu böyle değişik bir şey .. ışıktan ışığa değişik görünüyor burun![]()
Hayır düz normal burun istedim kemerim vardı onu yok etti ama orta kısımda kemik yok Yani elime gelmiyor bu da gün ışığında belli ediyor Tuhaf bir damar gibi insallah bunu yok eder ya da nasıl bir operasyon geçiririm buna moralim bozuldu.. ayın 1 inde bakalım nasıl bir şey söyler doktor beyevet orada damar gibi bir şey olması gerçekten doktor hatası olmalı hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum bir burunda. kendi burnunuzdan çok daha farklı görünüme sahip bir burun mu tercih ettiniz? o yuzden mi zorlandı doktor ve hataya düştü
2. Ameliyatım bi hayli zor geçti. Kemiklerimde Ağrı çok oldu ama 2 hafta sürdü. Bende Trabzon’da Ömer ambarcıoğluna oldum ameliyatı şuan daha iyi gibi ama 24. Günüm daha çok erken. Çok rahatsız oluyosan 2. Ameliyatı ol derimzor geçti mi ameliyat peki sizin eski burnunuzda nasıl bir şikayetiniz vardı şimdi tam istediğiniz gibi oldu mu eski yeni resminiz var mıdır acaba
burnunuz çok güzel görünüyor.. benlik 5 ay çok beğenmiştim kendi burnu ama şişler inince hatalar belirlenmeye başlandı.. bana gün verdi ameliyat için 23 üne korkuyorum 2. Ameliyatlar zormuş herkes öyle diyor umarım güzel olur da bu hatalar gider her şeye değer2. Ameliyatım bi hayli zor geçti. Kemiklerimde Ağrı çok oldu ama 2 hafta sürdü. Bende Trabzon’da Ömer ambarcıoğluna oldum ameliyatı şuan daha iyi gibi ama 24. Günüm daha çok erken. Çok rahatsız oluyosan 2. Ameliyatı ol derim
Birinci ameliyatım burnun sırt kısmı iyiydi de burun ucu efsane kötüydü ve kocamandı. Bende çok değişim olmamıştı yani. İkinci ameliyat bakalım daha çok yeni ödemler inince nasıl bir şekil alır bilmiyorum ama yine de çok doğal duruyor. Sanırım dudak dolgusuna ihtiyacım olacakburnunuz çok güzel görünüyor.. benlik 5 ay çok beğenmiştim kendi burnu ama şişler inince hatalar belirlenmeye başlandı.. bana gün verdi ameliyat için 23 üne korkuyorum 2. Ameliyatlar zormuş herkes öyle diyor umarım güzel olur da bu hatalar gider her şeye değersizin eski burun nasıldı yani 1.ameliyat