(Resimli)Burun Estetiği Sonrası Burun konkası şişliği

Turevhanm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
43
16
38
Arkadaşlar merhaba, ben 35 gün önce burun estetiği oldum. Burnumun her zaman bir tarafı daha şiş duruyordu ama ben ödemdendir geçer diyip durdum. Foto da tam belli oluyor mu bilmiyorum ama 35 gun oldu hala şis ve içi de ayni sekilde bosluk çok az oluyor o tarafta internetten araştirinca konka şişmesi diye düsünuyorum. Bu hafta 1. Ay kontrolüne gidicem zatrn ama sabredemiyorum cidden konka şişmesi kendiliginden geçer mi? Ameliyat olmadan önce de o tarafın içi digerine göre şişti ama suan misket gibi dışardan da aşırı belli oluyor şişliği ve cok sert. Ah daha nefesim de tam açılmadı zaten sizin nefes sorununuz ne zmaan düzeldı?
Keşke olmasaydım diyorum şuan ah bide nefesim açılmazsa çok kötü hissederim. Sadece estetik kaygı nedeniyle olmak isteyenler lütfen çok iyi düsünsün zor bir psikolojik savaş.

Açık ameliyatla oldum zor bi amelyattı şekil olarak benimkisi ama hiç değilse nefes aliyordum ben önceden şuan 35 gün oldu hâla tam açilmadı malesef.

Bence biraz sabredin bol bol okyanus suyu sıkın içine ve ödem arttırıcı çaylar için dıştan burana buz koyabilirsiniz ve nane yağı koklayıp burnunuza çekebilirsiniz belkı nefesınız daha iyi olur bence sırt üstü ve ıkı yastık en azımdan biraz daha yüksek yastıkta yatmaya devam edin zaten çok yeni bu süreçler zorlu kafaya takmamaya çalışın

Sabah akşam okyanus suyunu sıkıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten zorlu bir süreç.

Burnunuz gerçekten çok ödemli duruyor. Kalın derilisiniz galiba birde. Uzun bi süreç olacak gerçekten umarım istediğiniz gibi olur her şey.

Burnun aşırı ödemli o kadar belli ki en az 3 ay sabret biraz daha normale donmeye başlar ama su an çok ödemli

Burnunuz gerçekten çok ödemli duruyor. Kalın derilisiniz galiba birde. Uzun bi süreç olacak gerçekten umarım istediğiniz gibi olur her şey.
Evet kalın deriliyim malesef. 1 ayı geçti hala şiş baya. Bir sorun cıkmasında beklemeye razıyım doktorumda en az 3 4 ay beklemen lazım sonuç icin. Sağolun herkesin guzel bir sureci olur insallah sabır işi gercekten.

Burnun aşırı ödemli o kadar belli ki en az 3 ay sabret biraz daha normale donmeye başlar ama su an çok ödemli
Haklısınız beklemem lazım. Aslında beklemek zor degil de şu konka şişliği kafama takildi çünki bir taraf diğerine göre aşırı siş duruyor geçer umarım alerjik falandır da ilaçla spreyle falan geçsin .

Resimde bir taraf daha şiş durmuyor sanki içten mi daha şiş hissediyorsunuz?
Hem içten hem dıştan şiş fotodan çok belli olmuyor. İnternetten şişen yeri araştırınca konka deniyor heralde orası aşırı şiş ve sert 2 gün sonra doktora gidicem bakalim ne dicek.

Şişlikte normal aslında iç şişliğinizin bi tarağı fazla olması normal eşit bi şişlik söz konusu olamaz her tarafın işlemi ayrı belki orda daha fazla işlem yaptı doktorunuz, geçmiş olsun

Geçmiş olsun ben hala doktora karar verip ameliyat olamadığım için yorum yapamıyorum ama doktorunuzu merak ettim nerede ameliyat oldunuz
Avrasya hastanesinde Dr.Ferhat Oğuza oldum ameliyatı. İyi araştırın doktorunuzu. Siz hangi şehirdesiniz?
Hareket halindeyken nefesim hep açık bu hafta ama uykudayken kapalı. Gidemedim hala doktoruma. Aslinda sisilikler inse seklimden memnunum.

Şişlikte normal aslında iç şişliğinizin bi tarağı fazla olması normal eşit bi şişlik söz konusu olamaz her tarafın işlemi ayrı belki orda daha fazla işlem yaptı doktorunuz, geçmiş olsun
Belki de öyledir haklisınız, bi tarafta daha fazla işlem yaptığını söylemisti zaten. Teşekkür ederim.

Bunlar da 3 gün önceki fotarim kızlar. Burnumun ucu aşırı ödemlii.

Eklentiler

• IMG-20200806-WA0015~3.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 1.021
  • IMG-20200806-WA0056~3.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 963
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…