Sol taraftan bahsediyorum.Eki Görüntüle 2672581
Açık ameliyatla oldum zor bi amelyattı şekil olarak benimkisi ama hiç değilse nefes aliyordum ben önceden şuan 35 gün oldu hâla tam açilmadı malesef.
Sabah akşam okyanus suyunu sıkıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten zorlu bir süreç.Bence biraz sabredin bol bol okyanus suyu sıkın içine ve ödem arttırıcı çaylar için dıştan burana buz koyabilirsiniz ve nane yağı koklayıp burnunuza çekebilirsiniz belkı nefesınız daha iyi olur bence sırt üstü ve ıkı yastık en azımdan biraz daha yüksek yastıkta yatmaya devam edin zaten çok yeni bu süreçler zorlu kafaya takmamaya çalışın
Evet kalın deriliyim malesef. 1 ayı geçti hala şiş baya. Bir sorun cıkmasında beklemeye razıyım doktorumda en az 3 4 ay beklemen lazım sonuç icin. Sağolun herkesin guzel bir sureci olur insallah sabır işi gercekten.Burnunuz gerçekten çok ödemli duruyor. Kalın derilisiniz galiba birde. Uzun bi süreç olacak gerçekten umarım istediğiniz gibi olur her şey.
Haklısınız beklemem lazım. Aslında beklemek zor degil de şu konka şişliği kafama takildi çünki bir taraf diğerine göre aşırı siş duruyor geçer umarım alerjik falandır da ilaçla spreyle falan geçsin .Burnun aşırı ödemli o kadar belli ki en az 3 ay sabret biraz daha normale donmeye başlar ama su an çok ödemli
Resimde bir taraf daha şiş durmuyor sanki içten mi daha şiş hissediyorsunuz?Sol taraftan bahsediyorum.
Hem içten hem dıştan şiş fotodan çok belli olmuyor. İnternetten şişen yeri araştırınca konka deniyor heralde orası aşırı şiş ve sert 2 gün sonra doktora gidicem bakalim ne dicek.Resimde bir taraf daha şiş durmuyor sanki içten mi daha şiş hissediyorsunuz?
Anlıyorum umarım sonuç çok güzel olurHem içten hem dıştan şiş fotodan çok belli olmuyor. İnternetten şişen yeri araştırınca konka deniyor heralde orası aşırı şiş ve sert 2 gün sonra doktora gidicem bakalim ne dicek.
İnşallah, teşekkür ederimAnlıyorum umarım sonuç çok güzel olur
Geçmiş olsun ben hala doktora karar verip ameliyat olamadığım için yorum yapamıyorum ama doktorunuzu merak ettim nerede ameliyat oldunuzEki Görüntüle 2672581
Açık ameliyatla oldum zor bi amelyattı şekil olarak benimkisi ama hiç değilse nefes aliyordum ben önceden şuan 35 gün oldu hâla tam açilmadı malesef.
Şişlikte normal aslında iç şişliğinizin bi tarağı fazla olması normal eşit bi şişlik söz konusu olamaz her tarafın işlemi ayrı belki orda daha fazla işlem yaptı doktorunuz, geçmiş olsunEvet kalın deriliyim malesef. 1 ayı geçti hala şiş baya. Bir sorun cıkmasında beklemeye razıyım doktorumda en az 3 4 ay beklemen lazım sonuç icin. Sağolun herkesin guzel bir sureci olur insallah sabır işi gercekten.
Avrasya hastanesinde Dr.Ferhat Oğuza oldum ameliyatı. İyi araştırın doktorunuzu. Siz hangi şehirdesiniz?Geçmiş olsun ben hala doktora karar verip ameliyat olamadığım için yorum yapamıyorum ama doktorunuzu merak ettim nerede ameliyat oldunuz
Belki de öyledir haklisınız, bi tarafta daha fazla işlem yaptığını söylemisti zaten. Teşekkür ederim.Şişlikte normal aslında iç şişliğinizin bi tarağı fazla olması normal eşit bi şişlik söz konusu olamaz her tarafın işlemi ayrı belki orda daha fazla işlem yaptı doktorunuz, geçmiş olsun
Evet yaa kesinlikle burun ucu inince çok zarif olacak belli o..Bunlar da 3 gün önceki fotarim kızlar. Burnumun ucu aşırı ödemlii.
Umarım canım bakalım ama etraftakiler pek sinir bozucu yok kalkık yok bilmem kim yapti 2 haftada super oldu. Bilmiyorlarki her buruna ayni şekli veremezler diye. Kulak asmamak lazım yoksa pek stresli olur.Evet yaa kesinlikle burun ucu inince çok zarif olacak belli o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?