Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli !!Çiğ sarı mı? yoksa tutmuş sarı mı çözemedim??

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
-Merhabalar. Saçlarım şu foto. da görüldüğü gibi. Ana rengim kumral. Saçımı siyah 3 sen de kızıl kullandım. Kızılın tonunu canlı bulmadığım için değiştirmeye karar verdim.
-Son hali
sol tarafta tık tık. foto.da
-Kalabalık bir gruba sunum vereceğim ama saç rengimle rezil olmak istemiyorum.
-Elde etmek istediğim model de bej sarı 2.fotoğrfta
Hangi boyanın hangi rengi tutar. ten beyaz göz ela yakışr mı sizce. Kalbalık bir gruba sunumum vr ve ben böyle çiğ saçlarla çıkmaya utanıyorum beni daha önce sarı saçla görmediler. Güzel bir sarı renk bej sarı gibi yumuşak bir sarı istiyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Alttaki resimle saçınızın renginin alakası yok. Ama saçınızda iyi duruyor gibi. Kızıldan dönmesi zaten zordur. Bir müddet bekleyip tekrar işlem gördürebilirsiniz.

Alttaki resimle saçınızın renginin alakası yok. Ama saçınızda iyi duruyor gibi. Kızıldan dönmesi zaten zordur. Bir müddet bekleyip tekrar işlem gördürebilirsiniz.
evet yan taraf bej sarı benim elde etmek istediğim renk canım. Ama benimki çiğ gibi sanki

Birazcık çiğ gibi.
Cila işlemini kendin yapabilirsin, elinden geliyorsa.

Birazcık çiğ gibi.
Cila işlemini kendin yapabilirsin, elinden geliyorsa.
Yandaki bej sarı tutar mı ki çok güzel doğal duruyor. Mor şampuan da etkili olur galiba. Açmak istiyorum biraz daha ama yanar ya da tekrar turunculaşma olur mu cila çabuk akıyor çünkü

merhaba benim fikrim kızıldan sarıya bayağı bir işlem görmüş saç daha fazla uğraşırsan saç yıpranabilir bence bekle bir süre ama cila yapabilirsin şu anki renkte fena değil açık tenli biri için

Bence senin istediğin renk biraz çoook açık küllü sarıyı andırıyor. Bej sarı hakkında birşey diyemem ama senin şuan kullandığın sarıları çok kullandım, hatta platine kadar yaptım. Sarının üstüne atacağın -koyu renkler hariç- bir yeşermeye sebep oluyor. Mocha kahve bile yaptığımda yeşermişti benim.

Resimle çok benzememiş saç rengin
Arkadaşın dediği gibi cila attır derim

Teşekkürler canım cvp için.

Evet çok yıprandı saçım mor şampuan kullancağım artık rengin güzel olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…