Resimli kanat cokmesi

Benim nefesde sorun yok ama görüntü kötü bi kanat cokuk olduğu için küçük diğer taraf büyük görünüyor çok ufak bi asimetri sorunu olsa vazgeçeceğim ama çok fazla belli oluyor özellikle resimlerde daha çok belli
Merhaba..benim burnum estetiksiz ve aynı durum bende de var hatta bunu ben çok sonra resim cekindikten sonra resme bakınca anlamıştım daha doğrusu aynaya bakarken farketmeyip resimlerde farkediyordum ..bir deliği bir deliginden daha yüksekte o yüzden sağ profilden bakınca daha farkli ve sol profilden bakinca daha farklı duruyor.Bir dönem takmıştım buna ama çok değil çünkü burun yapim normalde de kibar önden.Tek bunun için operasyon yapılıyor mu bilmiyorum pek araştırmadım da ama aslında sizinde burnunuz güze şuan birazda doğal olması daha iyi değil mi?
Dört dörtlük yapay görüntü olması yerine böyle ufak simetrik problem daha iyi gibi..

Merhaba..benim burnum estetiksiz ve aynı durum bende de var hatta bunu ben çok sonra resim cekindikten sonra resme bakınca anlamıştım daha doğrusu aynaya bakarken farketmeyip resimlerde farkediyordum ..bir deliği bir deliginden daha yüksekte o yüzden sağ profilden bakınca daha farkli ve sol profilden bakinca daha farklı duruyor.Bir dönem takmıştım buna ama çok değil çünkü burun yapim normalde de kibar önden.Tek bunun için operasyon yapılıyor mu bilmiyorum pek araştırmadım da ama aslında sizinde burnunuz güze şuan birazda doğal olması daha iyi değil mi?
Dört dörtlük yapay görüntü olması yerine böyle ufak simetrik problem daha iyi gibi..
Estetiksiz burnum kemerli ama delilleri çok düzgündu şimdi işte kemersiz ama delikleri yamuk bi burnum var bu şekilde kabulleniyorum bi türlü yani aklımdan revizyon düşüncesini çıkaramıyorum sürekli bu psikolojiyle yaşanmaz çok fazla takmıyorum aslında ama acaba kıkırdak eklenince güzel olurmu düşüncesi var surekli

Estetiksiz burnum kemerli ama delilleri çok düzgündu şimdi işte kemersiz ama delikleri yamuk bi burnum var bu şekilde kabulleniyorum bi türlü yani aklımdan revizyon düşüncesini çıkaramıyorum sürekli bu psikolojiyle yaşanmaz çok fazla takmıyorum aslında ama acaba kıkırdak eklenince güzel olurmu düşüncesi var surekli
Ben sizin neden revizyon düşündüğünüzü anlamadım bariz bi şey yok ki üstelik kusursuz burun diye bi şey yok bence gayet güzel duruyor burnunuz

Bence kesinlikle yaptırmayın. Revizyon ameliyatları bence hem çok pahalı hem de çok bariz bir sorun olmadıkça gereksiz riskli ve zor ameliyatlar.Burnunuzun sol tarafında çöküklük var evet ama bence bu kötü bir şey değil sanki doğal ve güzel bir burun gibi duruyor çok muhteşem düzgünlükte burun da çok ben estetiğim diye bağırıyor ve itici duruyor. Siz çok inceleyip dikkat ettiğiniz için olduğundan daha kötü görüyorsunuz bence ama yine de yaptırmanızı önermem ve bence kafanıza daha fazla takmayın çünkü gerçekten görüntü olarak kötü duran hiç bir şey yok

Merhaba. İlk ameliyatı kime oldun bir de ameliyattan önce burnun nasıldı o önemli. Benim de burnum aynı şekilde seninki gibi bende ikinci ameliyatı düşünüyorum. Önerisi olan var mıB

Back
X