Saç Rengi ve Saç Boyama (Resimli) Kızlar yardımınıza ihtiyacım var (:

MoodySouL

HuySuz
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
43
0
36
Kahramanmaraş
merhaba.uzun zamandır takip ediyorum bana da yardımcı olabileceginizi düşündüm. Saçlarımda bi farklılık istiyorum başta ışıltı yani balyaj düşündüm ama boyamak fikri de aklıma gelmiyor değil daha önce siyaha boyamıstım. şimdi herkes siyah yap diyor ama saclarımdan siyahı zor attım tekrar istemiyorum. su anki hali doğal zaten oldukça koyu saclarım. neyse fotograftan bakıp bana bir fikir verir misiniz ? sapsarı veya kızıl olmak istemiyorum. (: balyaj mı tümden boya mı olsun ne ton gider bana .yardımlarınızı bekliyorum.:31:

Eklentiler

• $rsm.webp
    $rsm.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
bence aralara ince ama sık olmayan gölgeler attırabilirsin.Güneşten açılmış gibi doğal durur ve sana da yakışır..

Saçlarına bir şey yapma bu hali güzel, sana yakışmış.
Ama benden sana tavsiye gülüşünü değiştirmelisin.
Gamzemi çıkartayım diye kasmışsın kendini fotoğraflarda, daha doğal gülümsemelisin. :34:

bence doğal olmak sana yakışıyor...saçların da çok güzel ayrıca ama illa değişiklik istiosan bendensin sen de:))) al sana bi kaç foto..

$imagesCAQYQ3AF.webp $imagesCASMN5PD.webp $imagesCAEHUUVP.webp

Trakyakizcesi ; inan değiştiremiyorum gülüsümü önceden gamzem yoktu öyle güle güle cıktı artık :D:D cok kasıyorum ağzım yamuk çıkıyo :)

__laurana__ işte aslında istedigim boyalı sactaki parlaklık ondan değişiklik istiyorum :) sağol yardımın için

o zaman balyajı düşüneyim ışıltı olsun sacımda çok sağolun kızlar yardımlar için :)
:54:

bence de ara kısımlara renk verebilirsin, hafifte kestir omuz hizasına yakışır yani :)

Trakyakizcesi ; inan değiştiremiyorum gülüsümü önceden gamzem yoktu öyle güle güle cıktı artık :D:D cok kasıyorum ağzım yamuk çıkıyo :)

Şaka yapıyorsun otomatikman mı böyle gülüyorsun yani :9:
Yalnız 1 dk güle güle gamzen çıktıysa dur ben de kendi kendime öyle güleyim belki gamzelerim çıkar benimde :52:
Şaka maka ayna karşısına geç deneme falan yap çok kasıntı duruyor çünkü canım :)
-
Saçlarında parlaklık , ışıltılık falan istiyorsun galiba ama o ışıltılar kalıcı olmuyor malesef.
1-2 aya kalmadan gidiyor tüm parlaklık.

Son düzenleme:
Şaka yapıyorsun otomatikman mı böyle gülüyorsun yani :9:
Yalnız 1 dk güle güle gamzen çıktıysa dur ben de kendi kendime öyle güleyim belki gamzelerim çıkar benimde :52:
Şaka maka ayna karşısına geç deneme falan yap çok kasıntı duruyor çünkü canım :)
-
Saçlarında parlaklık , ışıltılık falan istiyorsun galiba ama o ışıltılar kalıcı olmuyor malesef.
1-2 aya kalmadan gidiyor tüm parlaklık.

:D eheh evet hatta yalnız sağ yanagımda var o kadar uzun zaman yamuk gülmüşüm :D (: denicem değiştirmeyi :) :21:

:( aklım karıştı parlaklık kalmazsa da ugrasıp durcam sacımla. neyse bakalım inş. bi karar verebilirim de kurtulurum :))

:D eheh evet hatta yalnız sağ yanagımda var o kadar uzun zaman yamuk gülmüşüm :D (: denicem değiştirmeyi :) :21:

:( aklım karıştı parlaklık kalmazsa da ugrasıp durcam sacımla. neyse bakalım inş. bi karar verebilirim de kurtulurum :))

Bayaa uzun bir zaman ki çukur oluşmuş gamze oluşmuş :9::9:
Aslında boyamak yerine kesim yapabilirsin :)

Bayaa uzun bir zaman ki çukur oluşmuş gamze oluşmuş :9::9:
Aslında boyamak yerine kesim yapabilirsin :)

kesim yapmak istiyorum ama hafif toparlak olunca saç yüzümü iyice yuvarlak gösteriyor diye çekiniyorum :)
Eki Görüntüle 483094
nette gezerken su rengi cok begendim bu balyajlara bakmadan tabanı ne renktir, bana gider mi kızlar :)
:26:

Kızlar yaa bi bu konuya bakıverin yaa :) aylardır renk arıyorum , biri yakışır diyor başkası olmaz sana diyor karar veremiyorum. Sarı dışında her renge acıgım mesela altın karamel bana olur mu birileri öneride bulunsun lütfen :((:18:

tenin açık, bence siyah güzel olur sen pek istemesen de...
kızıl da güzel olabilir, kuaföre danışabilirsin.
ya da siteler var, fotoğrafını yükleyıp fotoğrafa farklı renk ve modelde saç ekleyen.

tenin açık, bence siyah güzel olur sen pek istemesen de...
kızıl da güzel olabilir, kuaföre danışabilirsin.
ya da siteler var, fotoğrafını yükleyıp fotoğrafa farklı renk ve modelde saç ekleyen.

Önceden siyahtı herkes begeniyordu ama onu istemiyorum artık :) kızılı da cok istedim herkes bakımı zor dedi :) ama kızılı cok istiyorum :) dikkat cekmesin diye acık bi kahve istiyorum simdi :))

Back
X