- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Kızlar, estetik gerekli mi gerekliyse hemen cevap vereceğim doktora yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Ben bazen hiçç beğenmiyorum bazen biraz beğeniyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef. Değer mi bilemiyorum ki. Korkuyorum ama rahatsızım. Teşekkür ederimDüz güzel duruyor yandan kemikli.. Belki üstünü törpületebilirsin
Rica ederm canm.. kararını verecek olan sensinEvet maalesef. Değer mi bilemiyorum ki. Korkuyorum ama rahatsızım. Teşekkür ederim
Ameliyat olmak istemiyorsan kalıcı dolgular var canım ondan yaptırKızlar, estetik gerekli mi gerekliyse hemen cevap vereceğim doktora yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Ben bazen hiçç beğenmiyorum bazen biraz beğeniyorum![]()
Bu senin kararın. Burada kimsenin lafıyla bıçak altına yatacak değilsin heralde...
Bence gerekli cnm tabi senin beğenip beğenmemen önemli ve iyi araştır burda cok pişman olan var
Canım önemli olan senin nasıl hissettiğin kimseye kulak asma insan mutlu olduğu gibi yaşamalı <3 belli ki bu durum biraz senin için önemli. Yoksa fikir sormazdın. O sebeple yaptır diyorum. Yoksa bu herkesin kendi bileceği iş. Ben bu hafif bükük burnu seviyorum niyeyse. Kocamın burnu da böyle benim hoşuma gidiyor :) hakkında hayırlısı olsun
Rahatsız oluyor ve halinden de memnun değilsen yaptır canım
Benim burnum da böyle...önden güzel
Profilden sıkıntı...ben şahsen olmak isterim günün birinde![]()
Çok teşekkür ediyorum ben de olmak istiyorum tek korkum eski burnumdan kötü olması ama sanırım bu hafta olacağım.İnsanlar kemersiz hafif ucu düşük burnunu yaptırıyor. Görsel olarak gerekli amaaaa sonuçta bu bir ameliyat ve genel anestezi altında işlem görülecek. O yüzden son kararı sen vereceksin.
Kalıcı dolgu zararlıymış. Ben normalden bile korkuyorumAmeliyat olmak istemiyorsan kalıcı dolgular var canım ondan yaptır
kime karar verdiniz?Çok teşekkür ediyorum ben de olmak istiyorum tek korkum eski burnumdan kötü olması ama sanırım bu hafta olacağım.![]()
Öyle mi diyorsunuz? Siz oldunuz mu? Çok korkuyorum maalesefHiç korkmayın emın olun ufak bır dokunuş ıle eskısınden de daha guzel oluyorgeç olmadan yaptırın derım
Burnun kesnlikle çirkin değil şu haliyle bence. Ha ama daha güzel olsun dersen neden olmasındı:)Kızlar, estetik gerekli mi gerekliyse hemen cevap vereceğim doktora yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Ben bazen hiçç beğenmiyorum bazen biraz beğeniyorum![]()
Çok teşekkür ediyorum. Bana çirkin geliyor ne yazık ki son aylarda. Eski burnumdan kötü olursa falan diye korkuyorum.Burnun kesnlikle çirkin değil şu haliyle bence. Ha ama daha güzel olsun dersen neden olmasındı:)
Siz yeni oldunuz sanırım nasılsınız şuan?Burnun kesnlikle çirkin değil şu haliyle bence. Ha ama daha güzel olsun dersen neden olmasındı:)