Resimli, lütfen acil cevap

2. Yi oldum geçen yıl rinoplastı cuma gunu de 45 dakıkalık bır ıslem dr revızyon degıl dedı hafıf kayma olmus onu yerıne oturtucam dedı onu hallettı zamanla odem gıttıkce burunucu da düştüğü ıcın bı tıkta kaldırılmasın ıstedım onu yaptı. Ozelden yazısmıstık sızınle fotoğraf gondermıstım;) korkulacak bır sey yok şuan morluk bıle yok ılk ameliyat ımda morluk varken suan ödem şişlik var 2. Ye ameliyata gerek bıle yoktu dr um da söyledı ama ılkının guzellıgıne alısınca ıstıyor ınsan kı ameliyatı oncesı burnum da kusurlu degıldı kendımle ugrastıgım bı donemdı ama ıyıkı olmusum burun yuzu cıdden etkılıyor korkmayın olun derım ben gecen yıl arastırdım gıttım totem yaptım adam doluydu eger 10 gun ıcınde randevu verırse olucam vermezse olmamam gerekıyor dıcem olmucam demıstım 5 gun sonrasına verdi oldum bıttı gectı ;)

Ben karakteristik buluyorum böyle burunları yapmacık durmuyo en azından, benim de kemerim var sen gibi bazen takıyorum bazen böyleyim ben diyorum ama barışık olmak lazım çünkü estetik kafada biten bişey, mesela dişlerimi yaptırmadan önce burnum hiç batmıyodu bana onu yaptırdım sonra burnumu da mı yapsam dedim sonra dudak vs gider durur, hiç gerek yok bence güzellik kavramının da değişeceğini düşünüyorum böyle basma kalıp giderse

Ben karakteristik buluyorum böyle burunları yapmacık durmuyo en azından, benim de kemerim var sen gibi bazen takıyorum bazen böyleyim ben diyorum ama barışık olmak lazım çünkü estetik kafada biten bişey, mesela dişlerimi yaptırmadan önce burnum hiç batmıyodu bana onu yaptırdım sonra burnumu da mı yapsam dedim sonra dudak vs gider durur, hiç gerek yok bence güzellik kavramının da değişeceğini düşünüyorum böyle basma kalıp giderse
Öyle mi diyorsunuz ben de bazen öyle düşünüyorum. Acaba başka bir burun bana yakışır mı diyorum. Sonuçta yüzümün ortasında ifadem değişir mi vs. Ama nedense bazen de rahatsız oluyorum taktım artık ne yazık ki. İnsanlarla konuşurken direk burunlarına bakıyorum. Ne yapsam karar veremedim. Ufak kemerleri ben de karakteristik buluyorum esasında ama benim burnum sanki öyle değilmiş gibi geliyor 😕

Aynen dolgu yaptıran herkes eninde sonunda ameliyat oluyor
Amelıyattan once burun dolgusu yaptırmıstım 1.5 yıl gıttı hatta burnunda estetık var mı dıyorlardı burun kemerım hafıf egrıydı onu cok ıyı duzeltmıstı ona alısınca ınsan kalıcı bır sey olsun ıstıyor ve tekrar burun dolgusu ıcın gıttıgımde fıyatı 1500 tl ve kalıcı degıldı rinoplastı ıse 5000 tl ve kalıcıydı dr dolgunun uzerınden ne kadar gectıgını sormuştu yakın bır zaman ıse erımedıgı ıcın rinoplastıyı yapmıyor ve dolguyu tavsıye etmeyen dr larda var sık sık yaptırmak burunıcındekı damarlara zarar verebılıyor demıstı

Öyle mi diyorsunuz ben de bazen öyle düşünüyorum. Acaba başka bir burun bana yakışır mı diyorum. Sonuçta yüzümün ortasında ifadem değişir mi vs. Ama nedense bazen de rahatsız oluyorum taktım artık ne yazık ki. İnsanlarla konuşurken direk burunlarına bakıyorum. Ne yapsam karar veremedim. Ufak kemerleri ben de karakteristik buluyorum esasında ama benim burnum sanki öyle değilmiş gibi geliyor 😕
Sen bilirsin canım sonuçtan haberdar edersin, ama böyle de güzelsindir emin ol, güzellik göreceli ve değişken, eskiden büyük burun modaymış mesela, o moda geri gelir diye umuyorum canıma yazık mı değil😄

Sen bilirsin canım sonuçtan haberdar edersin, ama böyle de güzelsindir emin ol, güzellik göreceli ve değişken, eskiden büyük burun modaymış mesela, o moda geri gelir diye umuyorum canıma yazık mı değil😄
Ben yaptıracağım gibi eninde sonunda bu yaz yaptıramazsam bir iki sene ertelerim ama 😂 evet o moda geri gelebilir gibi geliyor bana da. Doğallık moda olacak bence bakalım

Eger şuan bu sayfada yorum alıyorsanız fıkır alısverısınde ısenız enınde sonunda olursunuz cunku aklınızda var her gun aynaya bakmak her gun fotolar cekıp burnunuza bakmak kararsızlık ve 3 ay 5 ay belkı 1 yıl sonra mutlaka olmaya karar vermıs olacaksınız be fıyatlar artmıs olacak gec olmadan olun derım burnunuzdan dolayı degıl kararsızlık ınsanı cıdden mahvedıyor ve olan onca zamanınıza oluyor gece gunduz aklınızda buradakı fotolar yorumlar ameliyat olanlar sosyal medyadan fotoğraflara bakmalar ve uzerınden 1 yıl gecmıs zaman kaybı oluyor

Yanlış alıntı yapmışım diğer arkadaş ikinciyi olmuştu. İnşallah hiç sorun çıkmaz ömürlük olur. Sizin burnunuz nasıldı?
Benim çok az bir kemer vardı ama burun ucum düşüktü bir de. Sizin burnunuz zarif mesela benim daha dobik dobikti. Sizin sonucunuzun daha net ve güZel olacağını düşünüyorum bu sebeple.

Amelıyattan once burun dolgusu yaptırmıstım 1.5 yıl gıttı hatta burnunda estetık var mı dıyorlardı burun kemerım hafıf egrıydı onu cok ıyı duzeltmıstı ona alısınca ınsan kalıcı bır sey olsun ıstıyor ve tekrar burun dolgusu ıcın gıttıgımde fıyatı 1500 tl ve kalıcı degıldı rinoplastı ıse 5000 tl ve kalıcıydı dr dolgunun uzerınden ne kadar gectıgını sormuştu yakın bır zaman ıse erımedıgı ıcın rinoplastıyı yapmıyor ve dolguyu tavsıye etmeyen dr larda var sık sık yaptırmak burunıcındekı damarlara zarar verebılıyor demıstı
Aynen bunu bende araştırmıştım

Benim çok az bir kemer vardı ama burun ucum düşüktü bir de. Sizin burnunuz zarif mesela benim daha dobik dobikti. Sizin sonucunuzun daha net ve güZel olacağını düşünüyorum bu sebeple.
Yaa teşekkür ediyorum umarım öyle olur. Önden ince burun sırtı olanlar kalınlaşıyor estetik sonrası yapmışlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum. Sizi ameliyatta resim çekmiş mi doktor?

Yaa teşekkür ediyorum umarım öyle olur. Önden ince burun sırtı olanlar kalınlaşıyor estetik sonrası yapmışlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum. Sizi ameliyatta resim çekmiş mi doktor?
Heralde çekmiştir ama henüz instagramına eklememiş. O sırt kalınlaşması hakkında bir fikrim yok doğrusu, belki henüz oturmadığı için olabilir, burunlar o kadar farklı ki herkeste başka bişey yaşanıyor .

Cuma gunu oldum ;)

Eklentiler

• E7B36F6D-86C3-41D9-817A-7F618DC16FE2.webp
    E7B36F6D-86C3-41D9-817A-7F618DC16FE2.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 59
Back
X