nilciğimin gönderdiği eyeliner bile geldi bizim postacılar çok hızlı çooooooooooooooooooooooooook heheheh
çatla lattem sen hala heheh kontesime bile gitti yahuuuu
artk ddk yok kuşum çnkü benim herüf üye olmuş burayaama bilekte filan yaparım
canım ben hala linerde yeniyim bana bakma sen denedikçe öğreniliyor bu fırçayla zorlandım ama deneyip öğrencem :))))hepsi süper magrantam, güle güle kullan. allık baya simliymiş yalnız, ben nasıl sürerim bilemiyorum. bir de eyeliner fırçasında sen zorlandıysan ben hiç beceremeyebilirim:S
saol canım :)teşekkür ederimgüle güle kullan canım,çok güzeller
canım nilde vardı ondan o daha yardımcı olur sanırım :))Kızlar bişe sorcam ben elf ten all over color sitick sipariş etmiştim,dün geldiler fakat.yüzüme süremiorum çok sert.renk vermio hiçsiz de aynı sorunu yaşadınız mı?ürün bu:
saol canım :))))))güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel
ck beğenmemişsin ama bence çok yakışmış
teşekkür ederim jackalım benim :))))magrentam süperler canım iyi günlerde kullan
clınuqe ler 10 numeroo beğendm :):)
saol kontesim güle oynaya kullancam inşallah hehemagrentam güle güle kullaannnnn:78:
magrentam güle güle kullan ck rujun rengi fena değil ama kosmo daha süper
benimkilerde geldi sonunda ohhh be
allığı keşke tozlu gül alsaydın bu pekbi ışıltılı geldi
ya aşağıdan zil çaldı geldiler diye sevindim sormadan bastım otomatiğe, yukarıya kimse çıkmadı yaaşağıda falan bırakmış olamaz dimi, ya da başkasına vermiş. 10 kat çıkmaya mı üşendi yoksa, geçen sefer de kapıda karşılaşmıştık anlayamadım:S
bu arada lattem senden de swatch bekliozzzzz ama artık makyaj malzemesi alma kendine yeni bir telefon veya fotoğraf makinası al lütfen yaaaaa
telefonum yeni bikerem f. makinesinede pil aldım ama flaşını kapamayı beceremediğim için flash patlıyoresimler üzerinde
sana inat almiciiim işte
Lattem güle güle kullan canım ruj sende başka bir güzel durmuş yahuuuu
mac kaleme bayıldım güzelmişşşşşş
birde şu benefit far bazı olabilcek durumdamı deneyip haberini ver emiii far bazı almam lazımmmdaaa
ama ama lattem biz seni daha bet görmek istiozzz şu flash olayını çöz o zaman nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?