Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıfbrıs olmaz mı onun eksikliği..tatlı cadım o benim kaydirigubbakcemile3
bu arada rep ine bak ve diğer kızlara ilet olur mu ,diğer kızlara rep veremedim ...
tatlı gaci olumunekankayizsmile
ayyy iyiki görmüşün canım ben farketmedim burayamı yazmıştı acebaa?albatros 2 gün önce girdi farklı bir nikle,sitemliyfi onu dile getirmiş ..
ve bizleri çok özlediğini -sevdiğini yazmış:gitme:
ben yanıt verdim mesajına ama sabah yoktu mesajlar ,silinmişti:sinifsinif:
ona ulşamamız için verdiği adresten ulaştım ona neyseki birimiz gördü en azından
bekliyorum canım:)))))))) ah o paletten bende alsammmmm hehehehyeni paletim gelsin yenigöz mekyajlarıylan bende burada olucimmm
eski adım pandora abatu
B&M4 gözle bekliyorum![]()
ŞenizŞenizŞenizŞeniz:icecream:
ayyy iyiki görmüşün canım ben farketmedim burayamı yazmıştı acebaa?
bekliyorum canım:)))))))) ah o paletten bende alsammmmm heheheh
pandoracım yaaa eski nickin daha güzeldi nil nerden çıktı yahuuu sorayım yeri gelmişken
çok tatlı bi cimcimen var canım maşallah :))))ıfbrıs tşk ederim canımopuyorumnanaktan
magrenta buraya yazmıştı canım ,evet..
nil benim kızımın adı :asigim:
pandorayı değiştirmek zorundaydım ,blogla aynı idi ya isim ,adamın biri kk da beni -yorumları takip edip ,bloğumdan ulaşıyordulmaz:
direk söyledim kazen e sağolsun anında değiştirdi:1rolleyes:
o yüzden nil oldum ...
rouge idim ,pandora oldum şimdide nill,umarım son olurdelikafadulden
bende yapam akşam size svoçneyin svoçunu yapam
![]()
Magrenta, Cafelatte ve abatu hatunlar size rep veremiyorum, artık gidip sağda solda bi şeyler beğenip rep dağıtayım size de öyle iletirim Nil'in mesajını :)
Bu arada Nil diyip duruyorum da kızının adıymış, ne güzel bi isim :)
ay evet onu sorcaktım ne sölüonuz verdiklerinde bize versin rep biz de öğreneli yawwww
Bakın canım repinize, bir tek abatuya veremedim daha yeni vermiş olduğum için... Ona da siz söyleyin :))
Kızlar 2-10 ekimde forum istanbulda moda haftası var..zaten yarın foruma gidecektim gözlemlerim sizin için..
Kızlar 2-10 ekimde forum istanbulda moda haftası var..zaten yarın foruma gidecektim gözlemlerim sizin için..