- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım oncelıkle soruları bıraz daha toptan sormaya gayret edersen sevınırım sana yardımcı olmayı ısterım ama daha bır cvbını okumadan dıger soruya gecıyorsun kafam karışıyor.
lımona gelınce akıl var mantık var asitli şey gozaltına surulurmu hıc?
yakar haşat eder dokuyu..sen elma ve salatalık kabugu koy gozaltlarına beklet olurmu o yeterlı..garnıerın gozaltı rolonu cıktı bırde ondan al tamamdır
sigara kullanmıyrm yani cene yapım derken yani sekil anlmında demk istedim.. aşırı zayıf deil ztn yanaklarım ama yüzüm küçük biraz daha şişkin yanaklarım olsun isterdimm yani bi hilesi vrmı dolgun yanaklara onu sormk istemistim:) bkyım bi foto bulabilrsm ordan göstereim.
resmın cok fulu oldugundan ıstedıgım işlemı yapamadım..golgeleme yalnızca çeneye ve alna olacak .çenenın uç,alnın dıb kısmına bronz allık degdır..kaşlarını kalemle belırgınleştr bıraz kavıs ver ..ayrıca perçem kessen cok daha ıyı olur..allıga gelınce şakak kısmından elmacık kemıgının altına uygulucaksın yuvarlak şekılde...
net bır yuz resmını saçın toplanmış şekılde asagıdakı lınktekkı topiğe at bırseyler denıyelım bı ara ok.
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/358009-yeni-imaj-isteyenler-gelsin.html
Canım merhaba bana da yardımcı olabilirmisin...
Teşekkür ederim önce böyle topic açtığın için...
Beyaz tenliyim acıkcası makyaj yapmayı hem sevmiyorum hemde beceremiyorum....
Gözlerim koyu mavi ve iri ne tür far kullanmalıyım sence...
Eylenr kullansam gözlerim dahada mı iri gözükür...
yardımcı olursan cok memnun olurum...
arkadaşım gözümün aynı rengini bulmuşsun:):)
eyliner süremediğim için dıplenr aldım onuda süremedim denemelerim devam ediyor...
İnşallah yapabilirim..Çok teşekkür ederim ilginize...
miriana öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir makyaj oldu çok beğendim cecilin o farları da harikaymış yaa
fondotenine de bittim canısım çok güzel ben de aklıma yazdım onu çok hoş
cildin zaten kaymak gibi maaşallah saçlarının da parlaklığı dikkatimden kaçmadı:)) maaşallahh
eyeliner çekişin harika
benim de dudaklar koyu renklidir onu kapatıcı sürerek hallediyorum bence bu makyaja altta kapatıcı olmak şartı ile sedefsiz açık renk bi şeftali tonu daha çok gidecek çünkü gözlerin de mavi ya soft duracak çiçeğim. pembe kalem yerine açık şeftali tonunu bu makyajla bi dene bence:)
ellerine sağlık yeni makyajlar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?