- Konu Sahibi leylaaaaaa3434
-
İnanmadıkOnu yazan benm sayfamdan yakın arkadasım sormak istedi ve sordu utandıgı için benm hesabı kullandı inanırsınız ya da ınanmazsınız önemli değil
Inanmayin caba sarfedemem inanmaniz icinİnanmadık
İnanmadık zatenInanmayin caba sarfedemem inanmaniz icin
Off gerçekten boş yapıyorsunuz yaO yazıyı gorupte yinede bakıp saydırmakta kapasite meselesi dogru sizede iyi akşamlar vicdan yapmanıza ihtiyacım yok
Bi gidin ya of iyi inanma en cok sen inanmaİnanmadık zaten
Off gerçekten boş yapıyorsunuz ya
Hem saçmalık üstüne saçmalık yapıyorsunuz. Burda bunu görenlerden özür dileyeceğinize hala pişkin pişkin haklıyım kafası yaşıyorsunuz. Allah çevrenize sabır versin. SelametleHadi gidin isinize gucunuze bakin o zaman
Hadi hadi gule guleHem saçmalık üstüne saçmalık yapıyorsunuz. Burda bunu görenlerden özür dileyeceğinize hala pişkin pişkin haklıyım kafası yaşıyorsunuz. Allah çevrenize sabır versin. Selametle
Hay nerden attim bu resmi lanet olsun yaa en gorgulu en edepli sizsiniz tamam anladik yeter yaVay be hala resim atan var ilginç.
Aileden görgü, yetişme ve kişinin kendini eğitmesi cok önemli…
Bu önemi yerlesme kanaması konularinda görüyoruz.
Neyden utandi acaba kendine hesap açsa kim olduğunu nerden bilicez?? Kusura bakmayın ama kendinizi savunmak için söylemediğiniz yalan kalmadı. Biraz edep yaBen yazmadim onu yakin arkadadim yazdi utandi hesap acmadi benden yazdi benden farkli kisiler onu yazan
Neyden utandi acaba kendine hesap açsa kim olduğunu nerden bilicez?? Kusura bakmayın ama kendinizi savunmak için söylemediğiniz yalan kalmadı.Ben yazmadim onu yakin arkadadim yazdi utandi hesap acmadi benden yazdi benden farkli kisiler onu yazan
Keşke nazikçe kusura bakmayın deyip gecseydin kimse üstüne gelmezdi. Konuyu uzatan sensin farkında değilsinHay nerden attim bu resmi lanet olsun yaa en gorgulu en edepli sizsiniz tamam anladik yeter ya
He he tamam he oyleymis evetNeyden utandi acaba kendine hesap açsa kim olduğunu nerden bilicez?? Kusura bakmayın ama kendinizi savunmak için söylemediğiniz yalan kalmadı.
Acaba nazikce cevap vermeme firsat kaldi mi yargilanmaktan suclanmaktan zor durumda olmam yetmez mis gibi agir sekilde ithamlardan firsat kalmadi malesef ozur dilemeye kusura bakmayin demeye bir kisi uslubuyla cevap verdi nazikce tesekkurumu ettimKeşke nazikçe kusura bakmayın deyip gecseydin kimse üstüne gelmezdi. Konuyu uzatan sensin farkında değilsin
Bende inanmadım en çokBi gidin ya of iyi inanma en cok sen inanma
Bu nasıl bir cevap ya. Tartışmaya değmezsin. Ergen misin nesin.He he tamam he oyleymis evet
Bende inanmadım en çok
Yasin kaç 17 falan miYazmiyorum bundan sonra konusup durun napayim valla yok bu site paylasim sitesi deilmis onu anladim bidaha bu siteye tovbe bisey yazmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?