Kiraciyiz zaten cikma ihtimalimiz var, birde yeni yapilan bina diye guvenmistik.Ben de almanyadayım ve burda oturduğum iki evde bu böcekten vardı, sadece duvarda geziyorlar ve nem, küf olan yerde oluyorlar, bundan önceki evim kuruydu ve yoktu, şimdiki evim de kuru burda da yok
Bu arada ilaç kar etmiyo bunlara, en iyisi taşın ordan
Ha bi de bak aklıma geldi duvar kağıdı ve duvar kağıdı üstüne boya yapılmış evlerde de var bu böcekler.. Sana tavsiyem rutubetsiz, beton duvarlı bi ev bul... Biliyorum Almanya'da ev bulmak taşınmak tam bir dert, ama çıkacaksan da istediğin gibi bi ev bulmadan çıkma, yoksa aynı sorunlar yine olurKiraciyiz zaten cikma ihtimalimiz var, birde yeni yapilan bina diye guvenmistik.
Kayinvalidemin evinde de orumcekler cok vardi. Kurtulduguma sevinemedim. Tasindigimda iyice sorup sorusturacagim.
bizim tasindigimiz evde duvar kagidi yok. onceki oturan kiraci mi boyamis tam bilmiyorum, boyalardan cokta anlamam zaten plastik olan cinsten degil yani boyle parlak falan durmuyor.Ha bi de bak aklıma geldi duvar kağıdı ve duvar kağıdı üstüne boya yapılmış evlerde de var bu böcekler.. Sana tavsiyem rutubetsiz, beton duvarlı bi ev bul... Biliyorum Almanya'da ev bulmak taşınmak tam bir dert, ama çıkacaksan da istediğin gibi bi ev bulmadan çıkma, yoksa aynı sorunlar yine olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?