Saç Rengi ve Saç Boyama resimli-saçımı kızıla boyamak istiyorum ama yakışır mı bilmiyorum...

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
kızlar saçımı kızıla boyamak istiyorum ama hangi tonun yakışabileceğini pek kestiremedim. ten rengim buğday - belki birazcık daha açık. yardım ederseniz sevinirim kolestonun aşk alevini düşünüyorum..eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ben gördüm direk yapıştırın adres çubuğuna
yakışır bence canım

a.s.

evett adres çubuğuna yapıştırınca görülüyo canım :) teşekkürler ya aşk alevi iyi midir??

ben sonbahar kızılını beğeniyorum canım
2-3 boyamaya çok süper oturuyo

sonbahar kızılı buğday tene çok açık olmaz mı canım:))
summer saçım boya değil koyu kumraldı ama 8-9 ay önce kına yakmıştım o da çoktan aktı gitti.

saçların koyu kestane olduğu için 7 tonlarında bir kızıl boyadığında koyu kızıl gibi durur sende kendimden biliyorum sana loreal preference 7.60 açık kor kızılını öneririm öyle durduğuna bakma aynı senin rengindeyken boyamıştım ve koyu kızıl oluyor onun dışında sonbahar kızılıda güzel bir renktir kapaktaki renge bakma sen

anladım canım ben açık kızıllardan birini saç uçlarına denemiştim karanlıkta yine siyah duruyor ama güneşte belli ediyor rengini. normalde ışık almadığı halde de kızıl olsun istiyorum ben sanırım bunun için açtırmam gerekiyor. açtırayım mı ne dersiniz?

açtırmana hiç gerek yok boşuna saçlarını yıpratırsın aynı renkteyken denedim doğal rengimin üstüne koyu kızıl oldu güneşte ise daha açık duruyordu

böyle olmuştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…