(resimli) sizce estetik yaptırmalı mıyım??

ben senın burnunda bı problem goremedım ama senın ne gordugun onemlı bana da herkes gerk yok dıyor ama ben boyle mutszm

allaha şükür hiçbirimizde çok kötü bir şey yok ama insan şey diye düşünüyor: bi kere dayanacaksam sonra da istediğim gibi olacaksa neden olmasın. bazı estetik yaptıran arkadaşlar çok memnun olup neden bu kadar beklemişim diyor, bazısı da yaptırdığına pişman. insanın kafası karışıyor...

allaha şükür hiçbirimizde çok kötü bir şey yok ama insan şey diye düşünüyor: bi kere dayanacaksam sonra da istediğim gibi olacaksa neden olmasın. bazı estetik yaptıran arkadaşlar çok memnun olup neden bu kadar beklemişim diyor, bazısı da yaptırdığına pişman. insanın kafası karışıyor...

evet ya mesela burda 5 kere amelıyt olanı grdum bn sok oldum acıkcası cok tereddutlerım war ama bılge beye ben cok ınandım burdakılerın sayesınde sende nerde amelıyt olmayı dusunuyosun

evet ya mesela burda 5 kere amelıyt olanı grdum bn sok oldum acıkcası cok tereddutlerım war ama bılge beye ben cok ınandım burdakılerın sayesınde sende nerde amelıyt olmayı dusunuyosun

açıkçası daha çok fikrim yok. naci beyi aramıştım muayene için, doluymuş , gidemedim. sadece h.sonu muayeneye gidebilirim, bu da biraz elimi kolumu bağlıyor. biraz da tecrübeleri okuyarak doğru doktoru bulup direkt ona muayeneye gitmem zaman kaybını önlemek açısından iyi olur.

bence ıznıne falan bı sekılde denk getırıp bılge beye gıt sende baksana hıc masallah pısman olan kımse yokkkk

keske sende gıdebılsen ben aylardır takıp edıyorum bılge beyle ılgılı yorumları telefonla konustum
bıde bılge bey para bıle almıyo cok buyuk bı rahatlık bence

arkadaşlar zahmet edip yorumunu esirgemeyen herkese çok tşkler, sizin de görüşlerinizin katkısıyla sanırım yaptırmaktan vazgeçtim. (en azından şimdilik:), fotoğrafımı da kaldırdım bu yüzden, seviyorum sizi:29:

hanımlar, burnumun uç kısmı gözüme çok büyük geliyor, ama estetiğe değer mi değmez mi yorum yapın lütfen. bir de estetik olursam sadece burun ucuna mı ihtiyacım olur acaba? özellikle operasyon geçiren arkadaşların yorumunu ve yardımını bekliyorum:54:

gerek yok bencede

Banada millet yaptırma çok iyi abartma fln diyodu ama olduktan sonra böyle daha iyi oldu önceden şöyleydi böyleydi demeye başaldılar :) mutsuzsan ol bence :)

Back
X