(resimli) Sonradan çıkan ikinci çizgi

mehtapp4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
86
63
38
Merhaba arkadaşlar bu ay ilk bebek denememiz malesef ben çok sabırsızım gerçekten yaptığım saçmalık ama şöyle anlatayım. Adetimin 10. Günü yumurtlama akıntısı oldu değerlendirdik e 17.günü test yaptım tek çizgi çıktı işte burası saçmalık yani daha adetime 13 gün vardı neyse adetimin 20. Günü günü yine yaptım yine negatif ama akşamına bi baktım ikinci çizgi çok hafif çıkmış ümitleneyim mi kan testi yaptırmaya cesaretim yok en azından adet günüm gelsin diyorum. Kendimi çok kaptırdım sanırım ama adetin 17. Günü yaptığım testte silik çizgi çıkmamış sonradan da olsa ikisini de atıyorum fotoğrafını. Şimdden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 14940777935161536655627.webp
    14940777935161536655627.webp
    3 KB · Görüntüleme: 10.449
Aldığınız testin içinde de yazıyordur, sobradan çıkan çizgileri dikkate almayın. Ama ümit var tabi :)

Canım idrar damlatır gibi bi iki damla su damlat buharlaşma çizgisi ise eger islaninca kaybolur o...

Suyu damlatinca resim at bakalım bi de...Eğer hala varsa kan testi yaptır bence

Canım 5 dkdan sonra olan çizgiyi dikkatr almayın diyorlar ama 2 saat sonra çıkan çizgiyle hamile olduğunu öğrenenlerde var adet gününün geçmesini bekle

5-6 gün var gibi düşünüyorsunuz bu durumda..daha ilk ay biraz daha sabredin, heyecanlanın :) adet günü kan verin.

Canim bence var bişeyler ama bence biraz daha bekle yine test yap yumurtlamadan baya geçti ise sen erken yumurtluyo olabilirsin adetine yakın yine yap bu sefer daha koyu çıkar net sonuç neyse çıkar kafanda soru işareti kalmaz...ama çok merak ediyosan kan testi en garanti...testi islatmana rağmen çizgi yok olmadıysa bence var diyorum ben...

Bence bebek var hayırlı olsun şimdiden : ) bizim de ilk ay denememizdi adete 3 gün kala test yaptığımda 10 dk sonra beyaz gri çizgi çıkmıştı. Atmadım testi ertesi gün açık pembe olmuş tabi ertesi gün emin olmak için bir test daha yapmıştım erken gebelik testi onda hemen çıkmıştı açık pembe.

Ay hadi inşallah vardır om sağolun nasip kısmet. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Birde daha net cekebilirmisin.?

Bence bebek var hayırlı olsun şimdiden : ) bizim de ilk ay denememizdi adete 3 gün kala test yaptığımda 10 dk sonra beyaz gri çizgi çıkmıştı. Atmadım testi ertesi gün açık pembe olmuş tabi ertesi gün emin olmak için bir test daha yapmıştım erken gebelik testi onda hemen çıkmıştı açık pembe.

Back
X