- 25 Nisan 2015
- 37
- 8
25 yaşındayım, yıllar önce kullanmadığım krem, ilaç vs. kalmadı. 6 yıl önce zoretanın diye bir hap kullanmıştım, ama dr bitti demeden kendi kafama göre bitirmiştim tedaviyi. Bu tedaviye başladığımda ilk 20 günde yüzüm pürüzsüz, sivilcesiz, bebeksi olmuştu devam etmeyi bu yüzden istemedim. Sonda 2 yıl kusursuzdu cildim. Son 1 yıldır yeniden merhaba dediler bana kaşıntı yaratan minik sivilcelerim. Kremlerin çözüm olmayacağını bildiğimden dr dan hap istedim, rocutanne verdi. Çok düşük dozda 1 ay kulandım ve geçti yeniden sivilcesiz ve bebeksi bir cilt bu arada elma sirkesi ve maden suyu kürüme başladım, yüzümde tek bir kırmızı leke, sivilce izi bile kalmadı. İlacı bıraktıktan hemen sonra minik minik sivilceler tekrar edince dr toplamda 3 ay kullandırdı bana rocutanneyi. Dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim, tabi 50 faktör solante sivilce karşıtı kapatıcı özelliği olan güneş kremimi sürmeden asla dışarı çıkmadım. Bu arada makyajımı yine yaptım, hiç ihmal etmem. :) Neyse gelelim sonuca 2. hap tedavimden sonra ilacı bıraktıktan 1 ay sonra sivilceler yine merhaba dediler, benimkiler normal sivilce gibi de değil minik ve kızarık alerji gibi... Artık usandım ve bugün dr a yeniden gittim, bana çay ağacı yağı özlü bir yüz temizleme jeli ile salistik asit içeren antioksidan bir karışım hazırlattı. Sabah akşam kullan dedi, bakalım başladık... Bu arada şekeri hayatımdan çıkarıp, bol su içmeye başlayacağım. internetten araştırdım sivilceye yardımcı olan her gıdanın listesini hazırladım. Cilde iyi gelen, sivilceyi geçiren her gıdanında listesini hazırladım. Anladımki her şey alerjik, yediklerimle içtiklerimle alakalı. Bu arada çay ağacı yağını ya da kremini internetten araştırmanızı öneririm. Hakkında çok iyi şeyler duydum, sivilceyi tamamen geçirmiyor, ama çabuk kurutuyormuş, lekeler içinse asla vazgeçmeyeceğim doğal elma sirkesi ve maden suyu kürüme devam edeceğim. Allah yardımcımız olsun. Bugün resim çektim, bakalım 1 ay sonra nasıl olacak cildim. İyi günler diliyorum.