• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli ## yerleşme kanaması mı yardım edin lütfen

BayanDD

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
294
170
103
27
Arkadaşlar bir süredir ceza almam nedeniyle yoktum en son 15 Ekim de oldum gelecek bat 15 Kasım yani 9 gün var bu sabah böyle bir akıntım oldu kusura bakmayın cidden resimli attığım için 🥺 kimseye soramadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım korkma yerleşme kanamasına çok benziyor içini ferah tut bu lekeyi gördükten 2,3 gün sonra test yap ❤️🥰🙏🏻
Gerçekten mi çok heyecanlandım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bu ay doğru dürüst ilişki bile yaşamadım hamilelik olayını bir kenara attım misafirim çoktu sabah gelen bu akıntı heyecanlandırdı sadece

Gerçekten mi çok heyecanlandım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bu ay doğru dürüst ilişki bile yaşamadım hamilelik olayını bir kenara attım misafirim çoktu sabah gelen bu akıntı heyecanlandırdı sadece
İlişkinin üzerinden kaç gün geçti canım benim gerçekten yerleşme kanaması tam olarak böyle oluyor 2,3 gün sonra erken gebelik testi yap içini ferah tut umarım güzel sonuçlar alırsın dualarım senle🙏🏻❤️

İlişkinin üzerinden kaç gün geçti canım benim gerçekten yerleşme kanaması tam olarak böyle oluyor 2,3 gün sonra erken gebelik testi yap içini ferah tut umarım güzel sonuçlar alırsın dualarım senle🙏🏻❤️
31 Ekim de ilişki yaşadım bir de 4 kasımda en son

Bende 28 30 1 Kasım ilişki bugün şeffaf akıntım geldi içinde beyaz beyaz noktalar vardı jel gibi 🥹 inşallah yerleşmedir birkaç belirtide var seninki tam öyle gözüküyor 🥳🙏🙏🙏
Evet ilk defa böyle bir şey yaşadım üstelik hiç bir beklentim yoktu şimdi bu akıntıyla beraber beklentiye girdim heyecanlandım adetime 9 gün var inşallah o güzel haberi duyarız

Evet ilk defa böyle bir şey yaşadım üstelik hiç bir beklentim yoktu şimdi bu akıntıyla beraber beklentiye girdim heyecanlandım adetime 9 gün var inşallah o güzel haberi duyarız
Ayyyy seninle aynıyız :))) beklerken çatlayacağım ben amin amin çok amin 🥳🥳🥳 bat 15

Back
X