Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma yerleşme kanamasına çok benziyor içini ferah tut bu lekeyi gördükten 2,3 gün sonra test yapBakabilicek kimse yok mu![]()
Gerçekten mi çok heyecanlandım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bu ay doğru dürüst ilişki bile yaşamadım hamilelik olayını bir kenara attım misafirim çoktu sabah gelen bu akıntı heyecanlandırdı sadeceCanım korkma yerleşme kanamasına çok benziyor içini ferah tut bu lekeyi gördükten 2,3 gün sonra test yap![]()
İlişkinin üzerinden kaç gün geçti canım benim gerçekten yerleşme kanaması tam olarak böyle oluyor 2,3 gün sonra erken gebelik testi yap içini ferah tut umarım güzel sonuçlar alırsın dualarım senleGerçekten mi çok heyecanlandım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bu ay doğru dürüst ilişki bile yaşamadım hamilelik olayını bir kenara attım misafirim çoktu sabah gelen bu akıntı heyecanlandırdı sadece
31 Ekim de ilişki yaşadım bir de 4 kasımda en sonİlişkinin üzerinden kaç gün geçti canım benim gerçekten yerleşme kanaması tam olarak böyle oluyor 2,3 gün sonra erken gebelik testi yap içini ferah tut umarım güzel sonuçlar alırsın dualarım senle![]()
Evet yerleşmeye benziyor Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinEki Görüntüle 3670465 Eki Görüntüle 3670466
Arkadaşlar bir süredir ceza almam nedeniyle yoktum en son 15 Ekim de oldum gelecek bat 15 Kasım yani 9 gün var bu sabah böyle bir akıntım oldu kusura bakmayın cidden resimli attığım içinkimseye soramadım
Çok umutlandım şu an inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizEvet yerleşmeye benziyor Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin![]()
Tam 7 gün olmuş yani tam yerleşme sürecine girmiş31 Ekim de ilişki yaşadım bir de 4 kasımda en son
İnşallah ama şu an yok öyle bir leke normal mi peki bu kusura bakmayın çok soru sordum ama acemiyimTam 7 gün olmuş yani tam yerleşme sürecine girmiş![]()
Gayet normal bebiş yerleşmeye çalışırken oluyor canım korkulacak birşey yokİnşallah ama şu an yok öyle bir leke normal mi peki bu kusura bakmayın çok soru sordum ama acemiyim![]()
Teşekkür ederim inşallah Rabbim nasip eder bu ayGayet normal bebiş yerleşmeye çalışırken oluyor canım korkulacak birşey yok![]()
İnşallah canım dua edicem senin içinTeşekkür ederim inşallah Rabbim nasip eder bu ayumutlandım
İnşallahİnşallah canım dua edicem senin içingüzel sonuçlarını bekliyoruz
![]()
Bende 28 30 1 Kasım ilişki bugün şeffaf akıntım geldi içinde beyaz beyaz noktalar vardı jel gibi31 Ekim de ilişki yaşadım bir de 4 kasımda en son
Evet ilk defa böyle bir şey yaşadım üstelik hiç bir beklentim yoktu şimdi bu akıntıyla beraber beklentiye girdim heyecanlandım adetime 9 gün var inşallah o güzel haberi duyarızBende 28 30 1 Kasım ilişki bugün şeffaf akıntım geldi içinde beyaz beyaz noktalar vardı jel gibiinşallah yerleşmedir birkaç belirtide var seninki tam öyle gözüküyor
![]()
Ayyyy seninle aynıyız :))) beklerken çatlayacağım ben amin amin çok aminEvet ilk defa böyle bir şey yaşadım üstelik hiç bir beklentim yoktu şimdi bu akıntıyla beraber beklentiye girdim heyecanlandım adetime 9 gün var inşallah o güzel haberi duyarız
Evet benim de 29 31 Ekim 3-4 kasımda ilişkim olduAyyyy seninle aynıyız :))) beklerken çatlayacağım ben amin amin çok aminbat 15
Veririm sizde verin lütfenHaber ver mutlaka olur mu![]()