- 30 Ekim 2025
- 38
- 11
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bat ne zamanÇok umutlandım şu an inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz![]()
15 Kasım batAmin canım bat ne zaman
Yerleşmeden 3 gün sonra test yapabilirsin erken gebelik testi hafif silik çizgi gördüğünde kan ver15 Kasım bat
Açıkça adete kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü önceki aylar çok üzüldüm umutlandım şimdi aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorumYerleşmeden 3 gün sonra test yapabilirsin erken gebelik testi hafif silik çizgi gördüğünde kan ver
İçinden ne zama yapmak geliyorsa o zaman yap canımAçıkça adete kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü önceki aylar çok üzüldüm umutlandım şimdi aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum
Öyle yorumunuz için teşekkürlerİçinden ne zama yapmak geliyorsa o zaman yap canım
Güzel haberler İnşallahÖyle yorumunuz için teşekkürler![]()
Benimde bat 15 kasım beklemedeyim kızlar inş hepimiz buraya güzel haberlerle gelirizAyyyy seninle aynıyız :))) beklerken çatlayacağım ben amin amin çok aminbat 15
Merhaba insallah bebişiniz vardır.. belirtilerinşz var mı pekiİnşallah ama şu an yok öyle bir leke normal mi peki bu kusura bakmayın çok soru sordum ama acemiyim![]()
İnşallah yani bir kaç gün gün önce gece saatlerinde ara ara belime ve kasığıma ağrılar girdi açıkçası bu ay umudum yoktu hiç salmıştım yani hamilelik durumunu ta ki bu sabah akıntıyı görene kadar sağ over da doluluk hissediyorum sankiMerhaba insallah bebişiniz vardır.. belirtilerinşz var mı peki
Anladım. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzİnşallah yani bir kaç gün gün önce gece saatlerinde ara ara belime ve kasığıma ağrılar girdi açıkçası bu ay umudum yoktu hiç salmıştım yani hamilelik durumunu ta ki bu sabah akıntıyı görene kadar sağ over da doluluk hissediyorum sanki
Amin inşallah Rabbim umudumu boşa çıkarmasınAnladım. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz![]()