- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplamaz mi zamanla kendini?dolgu yağ enjeksiyonu istemiyorumKemik yapisiyla alakali yakin zamanda zayifladiysaniz bazi insanlarda cokuyor yanak.Dolgu gibi birseyler yaptirabilirsiniz rahatsizsaniz.
Toplamaz sanirim yuz egzersizleri falan arastirip yapin yada kilo alin.toplamaz mi zamanla kendini?dolgu yağ enjeksiyonu istemiyorum
kilo almak istemiyorum.yoktu.Zayıflıktan kaynaklanıyor. Kilo aldıran yiyeceklere yönel kilo almaya bak, düzelir o zaman.
Önceden varmıydı böyle bir şey?
kilo alma secenegini gecelim de yuz egzersizleri faydali olabilir gibi geldi.Toplamaz sanirim yuz egzersizleri falan arastirip yapin yada kilo alin.
evetCok kilo Mu verdiniz?
evet iciyorum.birakicam bir paket iciyorum ama birakicamZayıfladıysanız ve sigara içiyorsanız o da etkilemiş olabilir.
yo tamim su an.kilo almadan bi cozum ariyorumO yüzden olmuştur. İdeal kilonuza erişin bence sanırım altindasiniz
geri almadan bir yol ariyorumBilinçsiz kilo verirken kas kaybı oluşabiliyor. Bende çok kilo verdiğimde olmuştu, geri alınca düzeldi![]()
Sigara içerken yanaklar içeri çöküyor ya onun da büyük etkisi var.internette yüz yogası videoları vardır .çok etkili diyorlar ama biraz zaman alır.onları deneyin.evet iciyorum.birakicam bir paket iciyorum ama birakicam
ya toplasin da kisa sure olmasina gerek yok beklerim.olmadi bu lifting etkili aletler varmis baktim simdi onlari arastirayimSigara içerken yanaklar içeri çöküyor ya onun da büyük etkisi var.internette yüz yoga videoları vardır .çok etkili diyorlar ama biraz zaman alır.onları deneyin.
kısa sürede dolgu vs olmadan yada kilo almadan düzelmez bence.