Poğaçalar resimlii lezizzz yumuşacıkkk poğaça :)

bey müsade etmeli sonuçda yiyecek olan o dimi tabi seviyosa bende bi beye yapmaya başlasam

yaparsın inşallah canım :) 7 ay dedığın nedırkı :) ben gecen yıl bu zamanlar evlendım bebek bile 2 aylık oldu :))) vera minnik daha derya teyzesı o buyusun onada yaparm ben pamuk boacalardan :)))

yaparsın inşallah canım :) 7 ay dedığın nedırkı :) ben gecen yıl bu zamanlar evlendım bebek bile 2 aylık oldu :))) vera minnik daha derya teyzesı o buyusun onada yaparm ben pamuk boacalardan :)))
,
oyyyyyyyyyyyyyyyy bebişmiiiiiiiiiii varrrrrrrrrr harikaa muhteşemmmmmmmmmmmmmmmm çokkkk sevindimmmm nie bilmiyorum ama bebeklere aşışı bir ilgim varrr ve hamilelere böyle yanmda olsunlar sevim her dk ilgilenimm ahh inşallh bizim de bir pırılmız olurr evlenelim birr :) sağlıklaa mutlulukla büyürr inşallahhhh o minik dişleri çıkıncada tatlı tatlı yer annesinin yemeklerini ismii veraa mıı çok hoşş teyzesinden bi nazarlık

bekar arkadaşlarıma şiddetle tavsıye edıyorum bebek çok guzel bişey evlenmekten daha guzel desem yeridir ama çoçuk için evlenmek şart tabi :)) Allh isteyen herkese nasıp etsın :))) ben evlendım hemen hamile kaldım çok erken dediler evliliğin tadını çıkar dedıler ama ıyıkı veram doğmuş böle bişey olcanı bilseydım 2 ünivetsıte okumaz hemen evlenırdım kocacımla :))))))))))))

oy oy çok iyi yapmışsın allah sizi mutlu mesut etsin bizde bi bebekk çok isityoruzz evlenince ahh ama daha 21 yaşımız birde askerlik var gitsin gelsin hemen bir bebişmiz olsn diyoruz ama heranda süpriz olabilir bebek bebek bebekkk dünyanın en güzel melekleri

oyyyy askerlıkmıı kısa dönemmi yapcak ?

herşey iyi hoşta şu margarin işi bozuyorönce eşimin ısrarıyla sonrada kendi isteğimle yıllardır margrin kullanmıyorumtereyağlada her tarif tutmuyor ne yapsamki sıvı yağ kullansam nasıl olur:26:

herşey iyi hoşta şu margarin işi bozuyorönce eşimin ısrarıyla sonrada kendi isteğimle yıllardır margrin kullanmıyorumtereyağlada her tarif tutmuyor ne yapsamki sıvı yağ kullansam nasıl olur:26:

hmmm anladımm şey sıvı yağla deneme hiç gzel olmazz çok yağlı olur bence tereyağı da olurmu bilmiyorum hiç denemedim neden bıraktınız peki kötü bir yönü varsa bende kullanmamaya özen gösterim...

aynen bende margarini gorunce sogudum birden.baya yagli bi pogaca tarifi:) ama guzel gozukuo.ellerine saglik :))

ellerinize sağlık pogaçanız çok lezzetli ve güzel gözüküyor ,ben daha çok karaköy poğaçasının gerçek tarifini merak ediyorum ,netten aldıklarım genellikle hüsran oldu (karaköy poğaçasına göre)tarifi bilen varsa paylaşırsa sevinirim,sevgiler............

çok teşekkür ederimm o poğaça tarifini bilmiyorum şimdi baktımmm mazemeler benziyor sanki ama yinede bilenlermiz varsa bizmle paylaşsın tabi :)

canım çok zararlı netten bakarsan bulursun plastikle eşdeğermiş yani plastik yemiş kadar oluyoruzkurabiyelerde çok sorun olmuyorda böyle şeylerde pek denemedim tereyağıyla:26::26:

canım çok zararlı netten bakarsan bulursun plastikle eşdeğermiş yani plastik yemiş kadar oluyoruzkurabiyelerde çok sorun olmuyorda böyle şeylerde pek denemedim tereyağıyla

hmm allh allh hepsimi öyleymiş :26:
:26: kötü oldu bu

bıraz zahmetlı gıbı ama denemeye değer duruyor ellerine saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…